<strong>OUTLET </strong>HOS HOKA ÅRHUS<br>

OUTLET HOS HOKA ÅRHUS

Restpartier - Spar op til 75% på gulvtæpper fra bl.a. EGE

<strong>OUTLET </strong>HOS HOKA ÅRHUS<br>

OUTLET HOS HOKA ÅRHUS

Spar op til 75% på gulvtæpper i høj kvalitet fra bl.a. Fletco

<b>OUTLET</b> HOS HOKA ÅRHUS

OUTLET HOS HOKA ÅRHUS

Restpartier - Spar op til 75% på gulvtæpper fra bl.a. Hammer Carpets

Billige gulvtæpper i Århus
- kendte mærkevarer!

Besøg HOKA ÅRHUS og se vores store afdeling med restpartier af høj og velkendt kvalitet. Her kan du finde et billigt gulvtæppe eller løst tæppe. Du kan faktisk spare op til 75% på kendte mærkevarer som fx EGE, Fletco, Danfloor og Hammer.

 

Spar op til 75% på gulvtæppet

Kig ind i butikken i Århus og se, hvad vi har. Vi har altid et stort udvalg af rester -  såvel billige gulvtæpper som billige løse tæpper. Altsammen i velkendt og høj kvalitet. Find dit nye billige gulvtæppe i outlet-afdelingen hos HOKA ÅRHUS - du kan spare op til 75% på fejlfri mærkevarer.

 

Spar 60% på EGE Soft Dream Lux

Vi har bl.a. et større restparti af de løse "Soft Dream Lux" tæpper fra EGE Tæpper. Vi har disse lækre tæpper i mange forskellige farver og mål. Hvis du finder en rest af Soft Dream Lux, som ikke helt passer til det mål, du søger, så kan vi naturligvis skære tæppet til for dig mod et mindre tillæg. Vi kan endda skære det til et rundt tæppe.

 

Vi leverer og monterer
også gulvtæpper fra Outlet

Finder du et væg-til-væg gulvtæppe i vores outlet-afdeling, så vil vores professionelle montører fra HOKA ÅRHUS selvfølgelig gerne montere tæppet hos dig, hvis du ønsker det. Spørg i butikken efter et tilbud på levering og montering.

 

Find et billigt gulvtæppe
alle hverdage og lørdage

Vores OUTLET-afdeling har samme åbningstider som butikken HOKA ÅRHUS. Se vores åbningstider og find vej til dit nye billig gulvtæppe:

Åbningstider hos HOKA ÅRHUS