UDSALG - Spar 20% på alle lagerførte tæpper og gulve*

 

Billige tæpper og gulve i Århus

Aarhus - Øllegårdsvej 2, 8260 Viby

Velkommen til Hoka Aarhus. Her står Christoffer og Jens klar til at rådgive dig.
 

Kontakt butik: 77 77 77 17 eller mail
Facebook | LinkedIn | Instagram
Se flere billeder af butikken her.

Åbningstider

Mandag: 09:30-17:30
Tirsdag: 09:30-17:30
Onsdag: 09:30-17:30
Torsdag: 09:30-17:30
Fredag: 09:30-17:30
Lørdag: 10:00-14:00

 

 

Spar op til 75% i vores Outlet-afdeling

Kig ind i Aarhus butikken og se vores udvalg af billige væg-til-væg tæpper. Vi har altid et stort udvalg af tæpperester -  såvel billige gulvtæpper som billige løse tæpper. Altsammen i velkendt og høj kvalitet. Find dit nye billige gulvtæppe i outlet-afdelingen hos Hoka Aarhus - Spar op til 75% på fejlfrie mærkevarer. Vores Outlet-afdeling har samme åbningstider som butikken.

Spar 60% på udvalgte løse tæpper fra ege

Vi har bl.a. et større restparti af de løse "Soft Dream Lux" tæpper fra ege tæpper. Vi har disse lækre tæpper i mange forskellige farver og mål. Hvis du finder en rest af Soft Dream Lux, som ikke helt passer til det mål, du søger, så kan vi naturligvis skære tæppet til for dig mod et mindre tillæg. Vi kan endda skære det til et rundt tæppe.

Vi leverer og monterer - også gulvtæpper fra Outlet

Finder du et billigt væg-til-væg gulvtæppe i vores outlet-afdeling, så vil vores professionelle montører fra Hoka Aarhus selvfølgelig gerne montere tæppet hos dig. Spørg i butikken efter et tilbud på levering og montering.

Vi har også en Outlet side på vores webshop, som du finder her.

Socialt ansvar (CSR)

Hos Hoka Tæpper & Gulve er vi meget taknemmelige for den succes, vores kunder har givet os. Det er derfor helt naturligt for os at give noget tilbage som tak. Derfor støtter vi årligt lokalsporten i det midtjyske, samt en lang række velgørenhedsorganisationer som f.eks. Familier med kræftramte børn, Danske hospitalsklovne og Julemærkefonden.

Kort om Hoka Tæpper & Gulve A/S

Hos os finder du et af markedets største udvalg af tæpper, gulve og gardiner. Med vores mere end 30 års erfaring garanterer vi de bedste tæppeløsninger til både private og erhverv, og vi står klar til at hjælpe dig hele vejen. Lige fra rådgivning omkring valg af gulvtype til montering og efterbehandling. Hos Hoka tilbyder vi et stort udvalg af trægulve, laminatgulve, væg-til-væg-tæpper, løse tæpper, vinylgulve, linoleumsgulve, Id gulve, LVT & korkgulve. Uanset hvad du vælger, går vi ikke på kompromis med kvalitet eller udførelsen! På den måde sikrer vi at have branchens mest tilfredse kunder.

 

*Gælder for alle i forvejen ikke nedsatte varer og kun for varer der er på lager i vores Århus butik.