Plankegulve og skibsplank

Få et godt tilbud på et plankegulv der giver din bolig et helt unikt udtryk, da alle planker er forskellige. De naturlige strukturer og livlige variationer i plankerne er med til at give dit nye trægulv et særligt unikt og eksklusivt udtryk.Vejl. udsalgspris:

Kvadratmeterpris:

{{product.Title}} {{product.Title}}

Vejl. udsalgspris:

Kvadratmeterpris:

Stærke og naturlige overflader

Et plankegulv bliver behandlet med forskellige overfladebehandlinger, der efterlade gulvet med en mat eller en blank overflade. Den matte overflade kræver lidt mere vedlighehold, end den blanke - men begge typer overflader sikrer dig en lang levetid på dit nye plankegulv.

Jævnlig vedligehold bevarer dit naturlige trægulv

Når du bruger dit plankegulv, slider du ikke på selve træet, men derimod på overfladebehandlingen. Derfor er det så vigtigt med en god beskyttelse mod slitage, ridser og pletter for at kunne bevare gulvets friske udseende.

Robust konstruktion og slidstærk overflade

Når vi her i Norden opvarmer vores boliger om vinteren, trækker træfibrene sig sammen, og træet krymper. For at minimere de naturlige bevægelser er dette gulv opbygget i tre lag. Ved at krydse fiberretningerne modvirkes træets naturlige bevægelser, så du undgår at dit gulv med tiden slår sig eller at der opstår sprækker.