Gulvtæpper

Gratis opmåling ✓
Kendte mærker ✓
Hurtig levering ✓
Prismatch ✓


Vejl. udsalgspris:

Kvadratmeterpris:

Kæmpe udvalg af gulvtæpper og væg-til-væg tæpper!

Hos Hoka forhandler vi både faste og løse gulvtæpper til erhverv og privatpersoner, herunder også indeklimamærkede og allergivenlige gulvtæpper. Hos os får du altid professionel rådgivning om alle forskellige tæppekoncepter på markedet, indretningsideer i forhold til dit specifikke projekt samt professionel rådgivning omkring de forskellige fordele og ulemper der er ved hvert enkelt tæppe type.  Vi har et stort udvalg af af både syntetiske gulvtæpper og tæpper i naturmaterialer i mange spændende farvenuancer og kvaliteter, og vi er naturligvis altid opdateret med det nyeste inden for trends og designs.  

 

Tæpper er børnefamiliens foretrukne

Hvis du har børn, vil de uden tvivl sætte stor pris på et dejligt, blødt gulvtæppe. Her kan børnene tumle rundt i timer – uden at det bliver koldt at sidde på. Et gulvtæppe har også en isolerende og lydregulerende fordel, der er med til at dæmpe støj og dermed forbedre akustikken i dit hjem. Du kan altså med fordel vælge gulvtæpper til værelser, stue og gangarealer - du skal blot være opmærksom på, at vælge den rigtige slidstyrke. Her står vores professionelle og erfarne erhvervsfolk klar til at vejlede dig. 

Levering og montering

Vi har stor erfaring med levering og montering af gulvtæpper til både private hjem, virksomheder og institutioner. Ved at benytte vores dygtige gulvmontører får du professionel rådgivning om valg af gulvtæpper. Vi guider dig gennem de mange forskellige typer gulvløsninger, så du finder det mest optimale tæppe som passer til netop dit rum, slidstyrke, og ønsker om design og farver. Inden montering af tæpper sikrer vi os, at undergulvet er plant, da større ujævnheder vil blive synlige, når gulvtæppet er monteret. Vi anbefaler derfor, at gulve med ujævnheder repareres og eventuelt spartles, så det bedst mulige resultat opnås. 

En blød og varm fornemmelse

Et gulvtæppe tilfører en varm stemning i dit rum og er dejlig blødt for fødderne at gå på. Du vil opleve, at et gulvtæppe er med til at holde på varmen, hvilket er godt for dit energiforbrug. Hos Hoka finder du kun gulvtæpper, der er godkendt efter de seneste standarder og krav til et godt indeklima. Dette er din garanti for en gulvbelægning, der ikke afgiver farlige gasser eller generende lugte.