Billige tæpper og gulve i Aarhus

Tæpper til erhverv

Bestil på tlf.: 77777717
Ingen bedømmelse
Hos Hoka tilbyder vi et stort udvalg af slidstærke og rengøringsvenlige erhvervstæpper herunder både tæppefliser og væg-til-væg-tæpper. Vi tilbyder altid professionel og grundig rådgivning, så du er sikker på at finde den helt rigtig løsning til lige netop dit projekt.
 
Vi tilbyder hele programmet fra blandt andre:
 
  • Tarkett
  • Desso
  • Danfloor
  • Interface
  • Ege
  • Fletco
  • Og mange andre fabrikater

Væg-til-væg tæpper

Står du med et projekt hvor store gulvflader og det visuelle udtryk skal spille en rolle, kan et væg-til-væg-tæppe være det ideelle valg. Ved et væg-til-væg-tæppe opnås én samlet overflade uden samlinger og brud i designet, hvilket er med til at binde rummet sammen og skabe et storslået udtryk. Hos Hoka tilbyder vi en lang række forskellige tæppekvaliteter både i form af forskellige fibertyper, konstruktioner, mønstre- og farver samt prisniveauer. Derudover tilbyder vi også tæpper med forskellige bagsider og egenskaber, således at du kan være sikker på at dit nye tæppe imødekommer dine ønsker hvad end det angår akustik, komfort, materiale eller pris.

Tæppefliser

Med tæppefliser opnår du en yderst praktisk og fleksibel tæppeløsning da de både er nemme at håndtere, installere og udskifte. Tæppefliser monteres i mindre felter ad gangen, hvilket betyder at der er nem adgang til gulvet under tæpperne, hvis dette bliver nødvendigt, eksempelvis i forbindelse med nye installationer, reparationer eller andet. Med tæppefliser er designmulighederne nærmest uendelige. Hos Hoka tilbyder vi tæppefliser i en lang række farver og mønstre, hvilket giver dig muligheden for at sætte dit personlige præg på projektet. Du kan eksempelvis sammensætte tæppefliser med forskellige farver eller strukturer, og på den måde skabe et unikt udseende i din bolig eller virksomhed eller blot vælge ens tæppefliser for et mere roligt udtryk.
Hvad end du foretrækker væg-til-væg-tæpper eller tæppefliser, har du hos Hoka utallige muligheder og et kæmpe udvalg at vælge mellem.

Kommentarer 0