Tæppe Hermelin

Tæppe Hermelin

Pris fra 709,00 DKK

Ingen bedømmelse

Fletco Hermelin tæppeter endnu en variant af de slidstærke gulvtæpper fra Fletco, som du kan designe præcis som du har lyst til!Kom ind i din nærmeste HOKA butik for at se tæppet og hør nærmere om dine muligheder.

Vælg størrelse på tæppet:
Vælg størrelse - ved fragt over 400 cm se Handelsbetingelser
stk.

Design dit eget gulvtæppe

Hermelin tæppet fra Fletco er et helt specielt gulvtæppe, som du kan designe præcis som du har lyst til! Det slidstærke desinger tæppe vil give dit hjem et eksklusivt look, og dine fødder vil elske dig for det. Bagsiden er med en ny udviklet, lamineret bund med antislip egenskaber, der sikrer at tæppet ligger fast på gulvet. Tæppet er vævet i flotte, der giver et flot farvespil. Når du har bestilt tæppet i den form du ønsker, bliver det laser-tilskåret fra bagsiden, hvilket gør at trådende ikke bliver skåret over og på den måde, vil tæppet ikke vippe op i hjørnerne.

Mange farvenuancer

Det bløde gulvtæppe fås i hele 8 flotte farver, så du finder helt sikkert også en farve der passer til din stil og smag. Den høje luvvægt sikrer dine fødder en dejlig blød overflade, ligesom den er med til at holde på varmen i rummet, hvilket er godt for dit forbrugsregnskab.

 

 

Noter farve i feltet ved bestilling

Hvid

Beige

Mørk Beige

 

Lys Brun

Grøb/Grå

Grå/Brun

Grå

Mørk Grå

 

 

Vi har altid et godt tilbud på tæpper og gulve - find din lokale Hoka her.

Kommentarer 0