Tæppe Rød ege Epoca Structure Home Any shape

Tæppe Rød ege Epoca Structure Home Any shape

634,00 DKK

Vejl. udsalgspris 634,00 DKK

Ingen bedømmelse

OBS: Prisen er pr. m2

Epoca Structure Home er en hyldest til det minimalistiske og enkle udtryk med sans for detalje og kvalitet. Så hvis du drømmer om at designe dit helt eget tæppe, så det passer præcist til dit hjem i størrelse, farve og form, så skal du læse nærmere her. Se figurerne her og skriv fig. nr. ved bestilling. Tæppet forhandles kun i hele m2 på webshoppen. For ulige mål kontakt os på tlf. 77 77 77 17

m2

Design dit eget tæppe, præcis som du vil have det!

Drømmer du om at designe dit helt eget tæppe, så det passer præcist til dit hjem i størrelse, farve og form? Med Epoca Structure Home – any shape kan du skabe et unikatæppe ved at lave en tegning, der skitserer den form, tæppet skal have.

 

Lad dig inspirere af alle faconer: en cirkelformet dråbe, en bølgende sky eller noget helt andet. Det er selvfølgelig også muligt at vælge et kvadratisk, rektangulært eller rundt tæppe i lige den størrelse, du ønsker. Leg med stærke og friske farveblokke, som skaber kontrast og liv i dit hjem eller dyk ned i de mere neutrale og afdæmpede farvetoner for et mere elegant og harmonisk udtryk.

Skab hygge og harmoni med løse tæpper

Fordelen ved et løst tæppe er, at det er nemt og hurtigt at skifte, når du igen trænger til lidt forandring. Indretning med løse tæpper skaber atmosfære og fleksibilitet, og kan være med til at understrege et farvetema eller en bestemt stil. 

 

 

Særlige fordele

Designet efter dit ønske

Miljø

Godkendt af Dansk Indeklima Mærkning

Egenskaber

Antistatisk og Lyddæmpende

Garanti

10 års garanti mod gennemslid

Størrelse

op til 400 cm. bred
Tykkelse 5,9 mm.
Farve og varenr. Rød - 802459

Hos Hoka har vi altid et godt tilbud på tæpper og gulve - Find din lokale Hoka her: 

 

Vi har altid et godt tilbud på tæpper og gulve - find din lokale Hoka her.

Kommentarer 0