Tęppe Sand ege Soft Dreams Lux

Tęppe Sand ege Soft Dreams Lux

975,00 DKK

Vejl. udsalgspris 975,00 DKK

Ingen bedømmelse

OBS: Prisen er pr. m2

Drømmer du om at designe dit helt eget tæppe, så det passer præcist til dit hjem i størrelse, farve og form? Soft Dreams Lux bløder op på den stringente arkitektur i mange moderne bygninger. Med sin lækre, langhårede overflade tilfører kollektionen en følelse af hjemlig hygge til ethvert Se figurerne her og skriv fig. nr. ved bestilling. Tæppet forhandles kun i hele m2 på webshoppen. For ulige mål kontakt os på tlf. 77 77 77 17

m2

Design dit eget tæppe, præcis som du vil have det!

Drømmer du om at designe dit helt eget tæppe, så det passer præcist til dit hjem i størrelse, farve og form? Soft Dreams Lux bløder op på den stringente arkitektur i mange moderne bygninger. Med sin lækre, langhårede overflade tilfører kollektionen en følelse af hjemlig hygge til ethvert rum.

 

Lad dig inspirere af alle faconer: en cirkelformet dråbe, en bølgende sky eller noget helt andet. Det er selvfølgelig også muligt at vælge et kvadratisk, rektangulært eller rundt tæppe i lige den størrelse, du ønsker. Leg med stærke og friske farveblokke, som skaber kontrast og liv i dit hjem eller dyk ned i de mere neutrale og afdæmpede farvetoner for et mere elegant og harmonisk udtryk.

Skab hygge og harmoni med løse tæpper

Fordelen ved et løst tæppe er, at det er nemt og hurtigt at skifte, når du igen trænger til lidt forandring. Indretning med løse tæpper skaber atmosfære og fleksibilitet, og kan være med til at understrege et farvetema eller en bestemt stil. 

 

 

Særlige fordele

Designet efter dit ønske

Miljø

Godkendt af Dansk Indeklima Mærkning

Egenskaber

Antistatisk egnet til gulvvarme

Garanti

5 års garanti mod gennemslid

Størrelse

op til 400 cm. bred
Tykkelse ca. 13 mm.
Farve og varenr. Sand - 810230
 

Vi har altid et godt tilbud på tæpper og gulve - find din lokale Hoka her.

Kommentarer 0