Tilbud!
Fletco Lima 405260

Fletco Lima 405260

148,00 DKK 189,00 DKK

Vejl. udsalgspris 189,00 DKK

Ingen bedømmelse
Kendte mærker
Høj kvalitet ✓
Hurtig levering ✓
Prismatch ✓
bredde - bagside i skum eller filt:
Vælg Variant
Beregn

m2

Et billigt fladvævet tæppe i høj kvalitet

Flecto er en dansk tæppeproducent med mere end 70 års erfaring i branchen. Hos Hoka er vi stolte af at tilbyde kvalitetstæpper fra Fletco, der naturligvis er godkendt af Dansk Indeklima Mærkning, men derudover også udemærker sig ved at have fokus på en række bæredygtige, miljøbevidste og teknologisk nytænkende initiativer. Fra år 2016,  Vi har altid et stort udvalg af, blandt andre, Fletcos væg-til-væg tæpper på lager, hvilket betyder at du kun behøver at besøge os, når du skal finde ny gulvbelægning til din bolig. 

Nem rengøring

Støvsugning er ét af de vigtigste elementer i den daglige vedligeholdelse af et gulvtæppe. Med en daglig støvsugning kan du fjerne mere end 80% af alt tørt snavs fra tæppet. Skulle du være så uheldig, at der bliver spildt på dit gulvtæppe, kan de fleste pletter fjernes hurtigt ved hjælp af en klud, indtil alt væske er absorberet. Hvis det er for sent, kan du leje en pletfjerner og let rense dit gulvtæppe. Hos Hoka har vi også et stort udvalg af forskellige typer pletfjerner - så fortvivl ikke! Kontakt blot din nærmeste HOKA butik, for at høre nærmere.

Montering af dit nye gulvtæppe

Montering af tæpper er et oplagt gør-det-selv projekt. Vi hjælper dig naturligvis gerne med vejledning og gode råd, så du opnår det bedst mulige resultat. Ønsker du i stedet, at en af Hokas professionelle gulvmontører skal stå for opgaven, er dette også en mulighed. Besøg blot din lokale Hoka butik, ring til os på et af nedenstående numre eller bestil ganske simpelt og uforpligtende en gratis opmåling og et tilbud på lægning af dit gulvtæppe lige her.  

Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

Særlige fordele

Godkendt af Dansk Indeklima Mærkning 

Garanti

5 års plet-væk garanti

Egnet til gulvvarme?

Ja

Bagside

Skum eller filt 

Størrelse

400 cm. bred
 

Vi har altid et godt tilbud på tæpper og gulve - find din lokale Hoka her.

Ikke rette I antal Ikke rette I antal

Kommentarer 0