Tilbud!
Fletco Couture 367050

Fletco Couture 367050

328,00 DKK 399,00 DKK

Vejl. udsalgspris 399,00 DKK

Ingen bedømmelse
Kendte mærker
Høj kvalitet ✓
Hurtig levering ✓
Prismatch ✓
Vælg bredde på tæppet (+/- 4cm):
Vælg Variant
Beregn

m2

Billige tæpper i blød kvalitet

Flecto er en dansk tæppeproducent med mere end 70 års erfaring i branchen. Hos Hoka er vi stolte af at tilbyde kvalitetstæpper fra Fletco, der naturligvis er godkendt af Dansk Indeklima Mærkning, men derudover også udemærker sig ved at have fokus på en række bæredygtige, miljøbevidste og teknologisk nytænkende initiativer.  Vi har altid et stort udvalg af, blandt andre, Fletcos væg-til-væg tæpper på lager, hvilket betyder at du kun behøver at besøge os, når du skal finde ny gulvbelægning til din bolig. 

Det ekstra bløde tæppe

Couture er det moderne gulvtæppe, der takket være den cirka 9 mm luvhøjde er ekstra blødt for dine fødder at gå på og vil tilføre en varm og hyggelig stemning til dit hjem. 

Montering af dit nye gulvtæppe

Montering af tæpper er et oplagt gør-det-selv projekt. Vi hjælper dig naturligvis gerne med vejledning og gode råd, så du opnår det bedst mulige resultat. Ønsker du i stedet, at en af Hokas professionelle gulvmontører skal stå for opgaven, er dette også en mulighed. Besøg blot din lokale Hoka butik, ring til os på et af nedenstående numre eller bestil ganske simpelt og uforpligtende en gratis opmåling og et tilbud på lægning af dit gulvtæppe lige her.  

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Særlige fordele

Godkendt af Dansk Indeklima Mærkning 

Garanti

5 års plet-væk garanti

Egnet til gulvvarme?

Ja

Bagside

Tekstil

Størrelse

400 cm. bred
 

Vi har altid et godt tilbud på tæpper og gulve - find din lokale Hoka her.

Ikke rette I antal Ikke rette I antal

Kommentarer 0