Marmoleum Click

Med Marmoleum Click får du et svanemærket linoleumsgulv, der er nemt at montere og fremstillet af naturlige råvarer. 
 
Marmoleum Click gulvet fra Forbo giver dig mulighed for selv at sætte dit præg på dit nye gulv. Med de 22 forskellige farver kan du skabe et helt unikt og personligt gulv, lige efter din egen stil. Vi anbefaler Marmoleum Click gulvet til køkkenet, entréen, arbejdsværelset, soveværelset eller legeværelset.


Vejl. udsalgspris:

Kvadratmeterpris:

{{product.Title}} {{product.Title}}

Vejl. udsalgspris:

Kvadratmeterpris:

Et naturligt klik!

Naturlige materialer
Hvert eneste Marmoleum Click panel eller flise er fremstillet af en vandafvisende HDF (High Density Fibreboard) med en lydabsorberende bagside af kork og 2,5 mm Marmoleum ovenpå. Takket være de naturlige ingredienser er det et godt valg for både dig og miljøet. Marmoleum Click hjælper med at forbedre dit helbred og din velvære. Det er ikke alene taktilt og behageligt under fødderne, det er også antistatisk og er dokumenteret naturlig hygiejnisk. Sidst men ikke mindst: De naturlige ingredienser gør, at gulvet ser naturligt ud og føles naturligt.

 

Din egen stil
Marmoleum Click findes i 23 farver lige fra beroligende naturfarver til livlige og stærke kulører. Det gør det muligt at skabe indbydende og personlige rum, der er unikke for dit hjem og din stil. Der findes 3 størrelser fra det større panel på 90 x 30 cm, over 60 x 30 cm til den kvadratiske flise i størrelsen 30 x 30 cm. Alle farver og størrelser kan kombineres indbyrdes. Så at vælge farver er kun første step. Derefter kan du lege med de forskellige formater og skabe dit ultimative gulvdesign!

 

Nemt at vedligeholde
Marmoleum Click har en kraftig og beskyttende Topshield™ finish, der gør det yderst holdbart og enkelt at vedligeholde. Overfladen er nem at rengøre - brug en tør moppe til støv, og et neutralt rengøringsmiddel og en fugtig klud til eventuelle pletter - og de smukke farver falmer ikke med tiden. Fordi Marmoleum er et naturprodukt, tilpasser det sig hurtigt stuetemperaturen og gør dit hjem hyggeligt og varmt. Marmoleum Click kan også bruges sammen med gulvvarme.

 

Nemt at montere
Det er nemt og hurtigt at montere Marmoleum Click. Du behøver ikke at rode med lim eller vente på, at den tørrer. Læg det, gå på det. Den umiddelbare fordel er, at det reducerer monteringsudgifterne. Marmoleum Click er meget stærk og robust med en samlet tykkelse på 9,8 mm. Den 2,5 mm tykke linoleums-overflade er ekstrem holdbar og slidstærk, selv på de mere udfordrende steder.

 

Video - Montering af Marmoleum Click