Tilbud!
Barbados

Barbados

Pris fra 238,00 DKK 299,00 DKK

Ingen bedømmelse

Du sparer 20%

Marmoleum Click er fremstillet af en vandafvisende HDF (High Density Fibreboard) med en lydabsorberende bagside af kork. Takket være de naturlige ingredienser er det et godt valg for både dig og miljøet. De naturlige ingredienser gør, at gulvet ser naturligt ud og føles naturligt.

OBS: Prisen er pr. pakke. Sælges i hele pakker á 0,63 m2. eller 1,26 m2.

Vælg størrelse:
30x30 cm.
60 x 30 cm.
Klik på det ønskede mål - for fragt af tæpper over 400 cm se handelsbetingelser.
Pakker

Let og hurtig vedligehold og montering

Vores Marmoleum Click-paneler er meget holdbare og nemme at vedligeholde. Den glatte overflade er nem at rengøre, og de smukke farver falmer ikke med tiden. Marmoleum Click fås i 23 farver og 3 forskellige størrelser, hvilket giver en stor design mulighed for at skabe dit eget unikke gulv.

 

Marmoleum Click er hurtigt og nemt at montere, idet det klikkes sammen med det særlige fjeder og not-låsesystem. Det kan lægges panel for panel. Da Marmoleum click paneler er brede og uden synlige samlinger er det nemt at skabe et flot gulv på kort tid. Välinge 5G låsesystemet giver en sikker, limfri montering. Læg det, gå på det.

Slidstærkt naturprodukt

Marmoleum Click har en kraftig og beskyttende Topshield™ finish, der gør det yderst holdbart og enkelt at vedligeholde. Overfladen er nem at rengøre - brug en tør moppe til støv, og et neutralt rengøringsmiddel og en fugtig klud til eventuelle pletter - og de smukke farver falmer ikke med tiden.

 

Fordi Marmoleum Click er et naturprodukt, tilpasser det sig hurtigt stuetemperaturen og gør dit hjem hyggeligt og varmt. Marmoleum Click kan endda bruges sammen med gulvvarme.

 

 

Særlige fordele

Ekstra høj gangkomfort og lyddæmpende effekt

Tykkelse

9,8 mm.

Dimisioner

30 x 30 cm. og 60 x 30 cm.

Varenummer

333858/633858

Farve

Barbados

Salgsenhed

Sælges i hele pakker á 0,63kvm. eller 1,26kvm. 

 

 

 

 

Kommentarer 0