Tilbud!
Laminatgulv Plank 4V eg gennemrøget Haro TRITTY 90

Laminatgulv Plank 4V eg gennemrøget Haro TRITTY 90

Pris pr. m2 kun: 143,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 159,00 DKK

Pakkepris: 317,46 DKK 352,98 DKK

Vejl. udsalgspris 352,98 DKK

Ingen bedømmelse
Mere end 30 år i branchen, prismatch samt hurtig levering
er din garanti for en god handel på HokaGulve.dk
Beregn

Pakker

Flot 3-stavs laminatgulv fra HARO

Dette er et allround gulv, til det moderne hjem. Laminatgulvet er perfekt til den aktive familie, der ønsker en hyggelig og varm stemning i deres hjem. Takket være en stærk laminatoverflade er gulvet både vedligeholdelsesfrit, rengøringsvenligt og slidstærkt. Gulvet skal blot vaskes i Clean & Green rengøringsmiddel med en hårdt opvredet flad moppe.

Gør det selv eller lad HOKA lægge gulvet

Gulvet er forsynet med kliksystem i samlingerne, hvilket betyder, at gulvet er relativt let at lægge. Klikgulve er udviklet primært for ”gør-det-selv-folket”, så det er overkommeligt selv at påtage sig opgaven med montering. Er du ikke Handyman, så kan vi selvfølgelig lægge gulvet for dig, så du får en en fix og færdig løsning. Få et samlet tilbud i din HOKA-butik eller bestil gratis opmåling og tilbud nu.

Hvilke alternativer er der til dette gulv?

Dette gulv anbefaler vi i rum med let brug - hvor man ønsker et flot gulv til en lav pris, der er nemt at vedligeholde. Skal man absolut finde svagheder, så er det en svaghed ved alle lamínatgulve, at gulvet kan føles en anelse koldt pga. en hård og syntetisk overflade. Ønsker du et helt naturligt gulv, skal du vælge et gulv af træ, kork eller linoleum. Disse gulve vil samtidig også give dig en overflade, som føles varmere. De nævnte gulve er dog også væsentligt dyrere. Alternativt kan du placere flotte løse tæpper til at lune på dit laminatgulv. Vi har et stort udvalg af løse tæpper hos HOKA. Laminatgulvet kan som nævnt ikke benyttes i badrum og andre vådrum, og her anbefaler vi i stedet vådrumsvinyl eller linoleum.

 

 

Særlige fordele

Nem rengøring, lav pris

Garanti

15 år i private hjem

Egnet til gulvvarme?

JA

Lægning

Nem, med kliksystem

Mål på bræt (D x B x L)

7 x 193 x 1282 mm

Navn

Gennemrøget Eg Plank

 

 

Vi har altid et godt tilbud på tæpper og gulve - find din lokale Hoka her.

Kvadrameterpris 143,00 DKK
Vejl. udsalgspris: 159,00 DKK
Tekst i grå felt Pakkepris:

Kommentarer 0