Tilbud!
Laminatgulv Merbau Macao Plank Haro Tritty 100

Laminatgulv Merbau Macao Plank Haro Tritty 100

Pris pr. m2 kun: 170,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 189,00 DKK

Pakkepris: 314,82 DKK 374,22 DKK

Vejl. udsalgspris 374,22 DKK

Ingen bedømmelse
Mere end 30 år i branchen, prismatch samt hurtig levering
er din garanti for en god handel på HokaGulve.dk
Beregn

Pakker

Det slidstærke laminatgulv, til privat såvel som erhverv

Ønsker du et mere slidstærkt laminatgulv, kan du vælge en af de lækre gulve fra HAROs Tritty 100 gulvserie. Du kan anvende det i alle rum i din bolig (dog ikke i vådrum, badeværelser og andre rum med gulvafløb). Takket være den stærke overflade, er dette gulv også velegnet til erhverv. Der ydes hele 20 års produktgaranti på dette laminatgulv ved privat brug, hvilket betyder at du kan nyde dit smukke laminatgulv, i mange år frem. 

Gulvet fåes i mange varianter med smukkeste overflader fra både traditionelle og eksotiske træsorter. Brædderne er enten opbygget som én stor planke eller inddelt i mindre stave (2-stavs og 3-stavs). 

Lægning af dette laminatgulv

Gulvet lægges nemt ved hjælp af et kliksystem, der er udviklet til ære for dig, der gerne vil gøre det selv. Det simple, men gennemprøvede kliksystem, sikrer dig en let og hurtig montering. Man vil typisk kunne lægge ca. 20m2 på en dag, hvis man har hænderne rigtigt skruet på. Det gælder altid, at producentens forskrift til undergulvets planhed skal overholdes. Spørg i butikken, hvis du er i tvivl, om du kan lægge gulvet på det underlag, du har tænkt dig.

Er du ikke handyman, eller har du ikke tid til et gør-det-selv projekt, så kan HOKA selvfølgelig lægge dit laminatgulv for dig. Få et samlet tilbud i din HOKA-butik, så sørger vi for professionel montering, udført af en af vore dygtige gulvlæggere.

Et laminatgulv, der gør din hverdag nemmere

Takket være den stærke laminatoverflade er gulvet meget rengøringsvenligt. Du kan i hverdagen nøjes med at feje eller støvsuge dit gulv. Hvis du har brug for at rengøre lidt grundigere, bruges blot en hårdt opvredet klud eller moppe, sammen med vores anbefalede Clean & Green rengøringsmiddel.

 

Få et tilbud i din HOKA-butik eller bestil gratis opmåling og tilbud nu.

 

 

 

 

Varenr.

533125

Garanti

20 år i private hjem 

Egnet til gulvvarme?

Ja

Lægning

Nem, med kliksystem

Mål på bræt (D x B x L)

8 x 193 x 1282 mm

Overfladestruktur Porer
Fasede Kanter Faset på alle 4 kanter

 

 

 

 

Vi har altid et godt tilbud på tæpper og gulve - find din lokale Hoka her.

 

Kvadrameterpris 170,00 DKK
Vejl. udsalgspris: 189,00 DKK
Tekst i grå felt Pakkepris:

Kommentarer 0