Tilbud!
Laminatgulv Exclusive eg Wallmann Mammut

Laminatgulv Exclusive eg Wallmann Mammut

Pris pr. m2 kun: 208,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 229,00 DKK

Pakkepris: 374,40 DKK 412,20 DKK

Vejl. udsalgspris 412,20 DKK

Ingen bedømmelse
Mere end 30 år i branchen, prismatch samt hurtig levering
er din garanti for en god handel på HokaGulve.dk
Beregn

Pakker

 

Flot laminatgulv i plankeformat fra Wallmann

Dette flotte laminatgulv er til det moderne hjem, hvor let vedligehold og lang levetid vægtes højt. Laminatgulvet er perfekt til den aktive familie, der ønsker en hyggelig og varm stemning i deres hjem. 

Gør det selv eller lad HOKA lægge gulvet

Gulvet er forsynet med kliksystem i samlingerne, hvilket betyder, at gulvet er relativt let at lægge. Klikgulve er udviklet primært for ”gør-det-selv-folket”, så det er overkommeligt selv at påtage sig opgaven med montering. Man ville typisk kunne lægge ca 20m2 på en dag, hvis man er praktisk anlagt. Vi anbefaler, at tilføje lyddæmpende underlag under dette gulv. Det gælder altid, at producentens forskrift til undergulvets planhed skal overholdes. Spørg i butikken, hvis du er i tvivl, om du kan lægge gulvet på det underlag, du har tænkt dig. Er du ikke Handyman, så kan vi selvfølgelig lægge gulvet for dig, så du får en en fix og færdig løsning. Få et samlet tilbud i din HOKA-butik eller bestil gratis opmåling og tilbud nu.

Hvilke alternativer er der til dette gulv?

Skal man absolut finde svagheder, så er det en svaghed ved alle lamínatgulve, at gulvet kan føles en anelse koldt pga. en hård og syntetisk overflade. Ønsker du et helt naturligt gulv, skal du vælge et gulv af træ, kork eller linoleum. Disse gulve vil samtidig også give dig en overflade, som føles varmere. De nævnte gulve er dog også væsentligt dyrere. Alternativt kan du placere flotte løse tæpper til at lune på dit laminatgulv. Du kan se et lille udvalg af vores løse tæpper lige her. Laminatgulvet kan som nævnt ikke benyttes i badrum og andre vådrum, og her anbefaler vi i stedet vådrumsvinyl eller linoleum.

 

 

Enhed

Sælges kun i hele pakker á 1,8kvm.

Garanti

30 år i private hjem

Egnet til gulvvarme?

JA

Lægning

Nem, med kliksystem

Mål på bræt (D x B x L)

10 x 244 x 1845 mm

Fasning

Ja, på alle 4 kanter

Varenr.

1163300 

Beskrivelse

Mammut Exclusive 4752 Macro eg lys, plank

 

 

Vi har altid et godt tilbud på tæpper og gulve - find din lokale Hoka her.

Kvadrameterpris 208,00 DKK
Vejl. udsalgspris: 229,00 DKK
Tekst i grå felt Pakkepris:

Kommentarer 0