Tilbud!
Altro Walkway 20 Waterfall

Altro Walkway 20 Waterfall

299,00 DKK 309,00 DKK

Vejl. udsalgspris 309,00 DKK

Ingen bedømmelse

tilbud på vinylgulv og tæpper med prismatch

Altro Walkway 20 er vores utrolig populære, slidstærke 2mm sikkerhedsgulv, der forebygger både skrid og slid igennem hele produktets levetid. Sortimentet byder på 42 farver - både lyse og afdæmpede, designs uden gnister og dekorative designs med kulørte flager, hvilket giver dig større designmæssig fleksibilitet. Produktserien er selvfølgelig yderst rengøringsvenlig, ligesom den er let at montere.

m2

Særligt velegnet til erhverv og vådrum

I mere end 20 år har proffessionelle gulvlæggere, arbejdet med Altro Walkway, der er særligt let at montere, ligesom det er skridsikkert i hele gulvets levetid. Det kan klare høj belastning, er det specielt velegnet i miljøer med meget trafik og hvor mange mennesker færdes, eksempelvis i industri, butikker, institutioner og lignende. Gulvet er selvfølgelig også velegnet til montering i vådrum.

Montering i vådrum

Når du vælger en af vores mange vinylgulve til dit vådrum, er det vigtigt at du får monteret gulvet af en fagmand. Der er mange regler og retningslinier der skal overholdes, for at gulvet er lovligt monteret. Kontakt din nærmeste HOKA for at få vejledning, eller bestil en gratis opmåling allerede nu.​​​​​

 

Særlige fordele

42 farver og designs

Miljø

Ftalatfrit blødgøringsmiddel

Egenskaber

Antistatisk, Lyddæmpende og Skridsikker

Montering

Skal monteres af fagfolk, fuldlimes

Størrelse

200 cm. bred
Tykkelse 2 mm.
Varenavn

Waterfall

Varenr. VM20912

Find din nærmeste HOKA lige her

 

Kommentarer 0