Tæpper & gulve

Dansk webshop ✓
Kendte mærker ✓
Hurtig levering ✓
Prismatch ✓


Vejl. udsalgspris:

Kvadratmeterpris:

Gulvtæpper Anmeldelse Martin

Vinylgulve Anmeldelse John

Gulvlægning Anmeldelse Lars

Stort udvalg af billige tæpper fra kendte mærker

Fælles for vores tæpper, gulve og gardiner er, at de alle kommer fra anerkendte producenter med mange år i branchen. Vi har et stort sortiment fra de bedste kendte danske og internationale brands. 

billige gulvtæpper fra ege

billige træguve fra Tarkett

Billige gardiner og persienner

Billige løse tæpper

Billige laminatgulve fra Haro

billige tæpper fra danfloor

Hos Hoka, skal det være let at finde billige tæpper, gulve og gardiner til enhver smag og indretning. Både de klassiske, de eksklusive, og de moderne designs. Vi har tæpper, gulve og gardiner både i den dyre ende og i den billige. Herover ser du nogle af vores mest populære producenter og leverandører. Vi har dog mange flere, og det er altid en oplevelse værd at besøge din lokale Hoka, for at se vores store udvalg.

Stort udvalg af billige tæpper

Gulvtæppet har i mange år været en klassiker i de danske hjem og i dag er ingen undtagelse. Hos HOKA finder du altid de sidste nye modeller, de gode gamle klassikere samt et kæmpe udvalg af gulvtæpper, du slet ikke vidste eksisterede. Hvis du spørger os, er et tæppe nemlig ikke bare et tæppe. Det kan være både blødt eller fast, iøjefaldende eller neutralt, afpasset eller væg-til-væg og med ekstra slidstyrke ved behov. Vi tilbyder tæpper i et væld af farver, kvaliteter, mønstre, designs og prisklasser. Hvis du ønsker et tæppe med specielle egenskaber såsom ekstra høj slidstyrke, skridsikkert, allergivenligt eller lignende, klarer vi naturligvis også det. Alt dette og meget mere står vores kompetente personale klar til at vejlede dig om i din nærmeste Hoka butik eller på telefon allerede i dag.

Vi har altid et godt tilbud på trægulve

Et ægte trægulv kan bare noget! Fordelene ved at vælge et trægulv er mange, men det er især følelsen af kvalitet, autenticitet og den lange levetid mange falder for. Hos Hoka fører vi et stort udvalg af trægulve i forskellige træsorter, størrelser, kvaliteter, priser, nuancer og strukturer. Du skal derfor blot vælge om du ønsker et smukt plankegulve med brede planker, det klassiske parketgulv sammensat af flere stave, stavparket, skibsplank, et gulv med meget struktur og spil, et mere roligt og enkelt udtryk eller måske noget helt fjerde?
 

Hos Hoka tilbyder vi også trægulve med forskellige overfladebehandlinger og egenskaber tilpasset dit behov. Ønsker du et trægulv med minimalt vedligehold og behov for pleje, anbefaler vi f.eks. et trægulv med lakeret overfladebehandling. Disse kommer både med klar eller hvid matlak – alt efter hvad du foretrækker. En af de mange fordele ved lakerede trægulve er, at man her forsegler overfladen, hvilket gør den ekstra modstandsdygtig overfor slid og plamager. Du skal derfor ikke bekymre dig om at vedligeholde det med sæbe eller olie, men blot nyde dit flotte gulv hver eneste dag. Skulle behovet imidlertid opstå efter mange års brug, kan et lakeret gulv dog nemt slibes og gives ny lak så det igen fremstår som nyt. Dette er naturligvis noget, vores professionelle fagfolk hos Hoka kan hjælpe dig med.

 

Er du mere til det rustikke og autentiske look tilbyder vi også trægulve med en olieret overfladebehandling. Også her kan du vælge mellem forskellige oliebehandlinger, både klar eller hvidpigmenteret olie, så du er sikker på at opnå lige præcis det resultat, som passer ind i din bolig. En af de helt store fordele ved oliebehandlede trægulve er, at skulle der opstå overfladiske ridser, kan disse nemt fjernes med en let slibning og oliebehandling. Derudover fremhæves træets naturlige strukturer og årer når det får olie, hvilket giver et unikt og meget naturligt look.

Sildebensparket, plankegulv, parketgulv, stavparket eller skibsplank?

Når du har besluttet dig for træsort og overfladebehandling, skal du nu vælge hvilket visuelt indtryk du foretrækker dit nye trægulv skal have. Med et plankegulv får du smukke brede planker, der giver et majestætisk og storslået indtryk der passer rigtig godt til større rum. Plankegulvet kan fås i flere forskellige længder og bredder og vi anbefaler at jo større rummet er, des længere og bredere planker kan det bære. Ønsker du spil i gulvets udtryk, kan du med fordel vælge et parketgulv. Her er brædderne sammensat af flere stave, typisk 3 smallere stave der ligger side om side, hvilket giver et flot og livligt spil. Hvis du er vild med det klassiske og eksklusive udtryk, er stavparket lagt som sildebensparket et rigtig godt bud. I gamle dage var det typisk kun de meget velhavende der havde råd til denne type gulv, men hos HOKA tilbyder vi også dette smukke trægulv til en yderst fornuftig pris. Stavparketgulvet kan lægges i et utal af mønstre, men er dog mest kendt for det klassiske sildebensmønster. Sidst men ikke mindst, tilbyder vi også skibsplankegulve, der er kendetegnet ved at være sammensat med en gummifuge. Hos Hoka har du altså et væld af muligheder, og vores professionelle gulvmontører står altid klar med deres ideer og ekspertise omkring, hvordan du opnår lige præcis det udtryk, du ønsker.

Laminatgulve - slidstærkt og naturtro 

Hvis du godt kan lide trægulvets struktur, men alligevel ønsker et gulv der kræver mindre vedligehold, anbefaler vi et af vores mange flotte laminatgulve. For selvom et laminatgulv ikke er et ægte trægulv, kan det være svært at se forskel med det blotte øje. Hos Hoka forhandler vi en lang række naturtro laminatgulve. Laminatgulvet er opbygget i flere lag træfibre tilsat imprægneret overfladepapir, der sikrer at gulvet bliver formstabilt, slidstærkt og med en yderst rengøringsvenlig overflade der aldrig skal slibes eller behandles. Vi anbefaler derfor laminatgulve til rum med høj trafik og slid som f.eks. dit køkken, gang eller børneværelse. Hvis du vælger et af vores akustikgulve får du ovenikøbet et gulv der er opbygget til at mindske rum- og trinstøj.

Billige vinylgulve - det praktiske og økonomisk valg

Hvis du skal bruge et gulv, hvor økonomi og lav vedligehold skal prioriteres, så anbefaler vi at du kigger nærmere på vores store udvalg af vinylgulve. Vinyl kan lægges i alle rum, og du får her et gulv der er blødt og behageligt at gå på. Et vinylgulv er meget velegnet til rum med gulvvarme og er eksempelvis et oplagt valg i dit køkken, da det ikke tager skade af, at man spilder væske af og til. I entréen hvor træder ind og også oftere vasker gulvet efter fx. vådt fodtøj, er vinylgulvet også et godt og fornuftigt valg. Hvis du skal skifte et gammelt vinylgulv ud, kan du endda bare lægge dit nye vinyl ovenpå det gamle - sørg blot for at det gamle er uden ujævnheder og godt rengjort.

Fælles for både laminat- og vinylgulve er, at de er meget nemme at vedligeholde. Du skal derfor ikke bekymre dig om at slibe eller lakere med tiden. Takket være den robuste opbygning fremstår gulvet endda også mere farveægte end et ægte trægulv. Vi oplever derfor at flere og flere vælger laminat eller vingulve i deres bolig pga. de mange forskellige mønstre og overflademuligheder, der gør at det let forveksles med at være et ægte naturprodukt - bare uden et nær så stort behov for vedligehold.

Erhvervsgulve - professionel rådgivning og skarpe priser

Hos Hoka er vi specialister i gulvløsninger til erhverv. Hvad end du ønsker vinyl, linoleum, laminat, træ eller tæpper til dit erhvervsprojekt, eller måske endda er i tvivl om hvilken løsning der er bedst, står vi klar med professionel rådgivning og markedets skarpeste priser. Hos os er intet projekt for stort eller småt, så hvad end du søger et nyt gulv til et butikslokale, institution, kontorbygninger, typehuse, udlejningsejendomme, industri, eller hvilken som helst anden form for erhvervslokaler, er det os, du skal vælge. I vores erhvervsafdeling med tilhørende showroom, er det muligt at se og fornemme op til flere af de løsninger, vi tilbyder. Du kan naturligvis også kontakte en erhvervssælger i en af vores mange andre butikker til en uforpligtende snak omkring dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig og tilbyde dig markedets bedste service og pris!

 

Til toppen ↑