Parketgulve 3 stavs

Designet på 3-stavs parketgulve har en særlig karakter, som opstår ved at stavene anbringes forskudt af hinanden på planken. Med et parketgulv i 3-stav får du et moderne look, der giver rummene i din bolig en individuel karakter.


Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB American Express Diners MobilePay Apple Pay
 

Fremragende 4.8

Tæpper og gulve med gratis fragt ved køb over 3.500,-

 Gratis fragt  på løse tæpper samt alle køb over 3.500,- i webshoppen

 


Kontakt Hoka Tæpper & Gulve

Kontakt os på:
77 77 77 17
info@hokagulve.dk
Se åbningstider her.


Parketgulve i klassisk 3-stav

Disse flotte gulve er et meget populært valg, når vi snakker om trægulve. Den levende overflade giver rummet et flot farvespil der skifter alt efter hvordan lyset falder. Her finder du trægulve i 3-stavs parket i sorterne ask, egetræsparket, valnøddetræ, ahorn, røget eg og bøgetræ.

Solid konstruktion,  naturligt look

Som navnet indikerer, er et 3-stavs parketgulv lavet med 3 træstave der ligger ved siden af hinanden i bredden. På den måde får hvert enkelt guvlbræt et unikt udtryk og gulvet giver et flot farvespil i dit rum. De forskellige overfladebehandlinger gør at du kan vælge imellem et blankt eller et mat parketgulv, alt efter hvad du syntes bedst om.

Et parketgulv er opbygget i flere lag for at sikre at gulvet ikke slår sig eller laver revner efter montering. Du skal ikke være bange for at vælge et trægulv med knaster da de selvfølgelig er blevet forstærket i produktionsfasen - og de giver dit trægulv et helt unikt og naturligt look.


3-stavs parketgulve fra HARO

HARO's parketsortiment åbner op for uanede indretningsmuligheder. Da naturen er altid alsidig og moderne, kan du roligt lad dig inspirere af træets mangfoldige udtryksformer – lys, mørk, levende, beroligende, tidløs. De moderne 3-stavs gulve kommer i smukke sorteringer samt overflader med eksklusiv finish.

 

Haro 3-stavs parket

 

Plankemål: 180 x 2.200 mm (serie 4000)

Egner trægulve sig til gulvvarme?

Det gør det! Det gør hele HARO's parketsortiment, også 3-stavs parket. Takket være HARO's moderne produktionsprocesser egner dette 3-stavs parket sig til lægning på gulvvarme og gulvkøling. HARO anbefaler dog, at 3-stavs parketgulvet i fald fald fuldlimes. Både for at forbedrer varmeeffekten, men det reducerer også hvor meget gulvet arbejder. Gulvet arbejder mere på grund af varmens temperatur.

3-stavs parket - et miljøvenligt gulv.

PEFC er en forkortelse for "Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes", der blev grundlagt i 1999 som PEFCC. HARO blev PEFC-certificeret helt tilbage i 2002 og bruger i dag europæiske træsorter til mere end 90% af sine parketguklve.

 

Som en af de førende parketproducenter i Tyskland har HARO nogle af de højeste standarder indenfor produktionen af bl.a. 3-stavs parket. HARO benytter de regionale skovbrug, og reducerer derved behovet for lange transportafstande der belaster miljøet.

 

Pakkerne med parkatgulve er tydeligt mærket med PEFC-certifikatet, så at man ikke er i tvilv om at dette 3-stavs parket er et naturprodukt, der stammer fra skove med certificeret bæredygtig skovdrift. En bæredygtig skovdrift betyder bl.a.at der plantes lige så mange træer, som der fældes.

 

HARO har desuden eget savværk på virksomhedens hovedsæde og produktionsaffald som trærester og savsmuld genanvendes i virksomhedens eget kraftvarmeværk. 

 

Med et gulv i 3-stavs parket fra HARO, får du et narturlgt parketgulv som du med god samvittighed kan glæde dig over i mange år.

 


Rengøring og pleje af dit trægulv

Den daglige rengøring klares let med en kost eller støvsuger, med parketmundstykke. Til den grundigere rengøring, anbefaler vi en hårdt opvredet klud eller moppe, tilført et plejeprodukt efter producentens anbefalinger. Du kan altid få hjælp og vejledning til pleje af dit trægulv i din lokale HOKA butik. 

Montering af trægulve

Du kan let montere dit nye trægulv selv, men hvis du hellere vil bruge din tid på noget andet, kan du bestille en af vores professionelle gulvlæggere til at gøre det for dig. På den måde er du sikker på at gulvet er korrekt monteret - og du kan læne dig tilbage og nyde dit nye smukke parketgulv.