Tilbud!
Trægulv 4V Eg purohvid terra retro børstet 3D Haro Parket 4000 3 Stav

Trægulv 4V Eg purohvid terra retro børstet 3D Haro Parket 4000 3 Stav

Pris pr. m2 kun: 429,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 509,00 DKK

Pakkepris: 1.359,93 DKK 1.613,53 DKK

Vejl. udsalgspris 1.613,53 DKK

Ingen bedømmelse
Mere end 30 år i branchen, prismatch samt hurtig levering
er din garanti for en god handel på HokaGulve.dk
Beregn

Pakker

Tysk topkvalitet der passer til DIN smag!

Når du gerne vil have et trægulv, der er kendt for sin høje kvalitet og modstandsdygtige overflade, så skal du vælge en af de mange flotte varianter af Parket 4000 serien. Den flotte 3-stavs struktur giver dig et naturligt og et levende gulv i din bolig og gulvet er velegnet til gulvvarme. Vi anbefaler dette gulv til alle rum i din bolig eller dit erhverv, undtagen badeværelser eller andre vådrum.

Naturlige overflader

Vores 3-stavs Parket er et ægte trægulv, der er opbygget i flere lag. Det betyder at du undgår at gulvet 'arbejder' og dit gulv bliver derfor ikke ujævnt eller 'slår sig'. du er altså sikret et flot gulv, i mange år frem! Skulle det blive nødvendigt, kan du takket være det 3,5mm. tykke slidlag slibe gulvet flere gange, så det bliver flot som var det nyt.

 

Takket være de fasede kanter, der går hele vejen rundt på hver enkelt træstav, får du her et parketgulv med en eksklusiv finish. Kombineret med naturaLin+ overfladebehandling, der lader træet ånde, er dette gulv perfekt til dig der ønsker et særligt udtryksfuldt og naturligt parketgulv. Det rustikke og slidstærke gulv kan anvendes i alle boligens rum samt i erhvervslokaler med moderat trafik (dog ikke vådrum). 

Montering af dit nye gulv

Vi har selvfølgelig sørget for at gøre det let for dig, selv at montere dit nye trægulv. Det gennemtestede kliksystem betyder, at du typisk vil kunne lægge ca. 20m2 gulv på én dag. Du kan selvfølgelig også lade en af vore professionelle gulvlæggere, montere dit nye gulv. Klik her - så vender vi tilbage hurtigst muligt for at aftale tid for en gratis opmåling.

 

Enhed:

Sælges i hele pakker á 3,17kvm.

Overfladebehandling:

naturaLin+ 

Tykkelse:

13,5 mm

Bredde:

180 mm

Længde:

2200 mm

Slidlag:

ca. 3,5 mm

Garanti:

30 år

Kliksystem:

Ja

Gulvvarme:

Formstabilt og velegnet til vandbåren gulvvarme

Sortering:

Terra

Sorter

Puro Hvid Eg

Andet:

Retro børstet overfladefinish, Faset på alle 4 kanter

Varenr.: 

532980

Rengøring og pleje af dit trægulv

Den daglige rengøring klares let med en kost eller støvsuger, med parketmundstykke. Til den grundigere rengøring, anbefaler vi en hårdt opvredet klud eller moppe, tilført et plejeprodukt efter producentens anbefalinger.

 

Alternativerne

En af de få ulemper ved dette gulv er, at det er lidt mere besværligt at rengøre end fx. et laminatgulv. Hvis du skal bruge et gulv i et badeværelse eller lign. vådrum, anbefaler vi en af vores vådrumsvinyler eller linoleum.

 

Vi har altid et godt tilbud på tæpper og gulve - find din lokale Hoka her.

Kvadrameterpris 429,00 DKK
Vejl. udsalgspris: 509,00 DKK
Tekst i grå felt Pakkepris:

Kommentarer 0