Tilbud!
Trægulv Canadisk Ahorn Trend Haro Parket 4000 3 Stav

Trægulv Canadisk Ahorn Trend Haro Parket 4000 3 Stav

Pris pr. m2 kun: 458,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 539,00 DKK

Pakkepris: 1.451,86 DKK 1.708,63 DKK

Vejl. udsalgspris 1.708,63 DKK

Ingen bedømmelse
Mere end 30 år i branchen, prismatch samt hurtig levering
er din garanti for en god handel på HokaGulve.dk
Beregn

Pakker

Tysk topkvalitet der passer til DIN smag!

Når du gerne vil have et trægulv, der er kendt for sin høje kvalitet og modstandsdygtige overflade, så skal du vælge en af de mange flotte varianter af Parket 4000 serien. Den flotte 3-stavs struktur giver dig et naturligt og et levende gulv i din bolig og gulvet er velegnet til gulvvarme. Vi anbefaler dette gulv til alle rum i din bolig eller dit erhverv, undtagen badeværelser eller andre vådrum.

Naturlige overflader

Vores 3-stavs Parket er et ægte trægulv, der er opbygget i flere lag. Det betyder at du undgår at gulvet 'arbejder' og dit gulv bliver derfor ikke ujævnt eller 'slår sig'. du er altså sikret et flot gulv, i mange år frem! Skulle det blive nødvendigt, kan du takket være det 3,5mm. tykke slidlag slibe gulvet flere gange, så det bliver flot som var det nyt.

 

Det flotte trægulv i Canadisk Ahorn, sikrer dig et moderne og lyst udtryk i dit hjem. Parketgulvet har små knaster, der gør gulvet mere naturligt og levende at se på.

 

Alt ialt, får du med et trægulv fra Parket 4000 serien en helt unik rumeffekt der, kombineret med de stadigt voksende krav vi har til bæredygtighed, opfylder alle dine ønsker til et naturligt, smukt og langtidsholdbart gulv.

Montering

Det gennemtestede kliksystem, gør det let for dig at lægge dit nye gulv selv. Du kan selvfølgelig også få en professionel gulvlægger til at gøre det for dig. Kontakt os lige her – så kommer vi og måler op, og afgiver et samlet tilbud med det samme.

 

Enhed:

Sælges i hele pakker á 3,17kvm.

Overfladebehandling:

PermaDur lakering

Tykkelse:

13,5 mm

Bredde:

180 mm

Længde:

2200 mm

Slidlag:

ca. 3,5 mm

Garanti:

30 år

Kliksystem:

Ja

Gulvvarme:

Formstabilt og velegnet til vandbåren gulvvarme

Sortering:

Trend

Sorter

Ahorn

Andet:

Tysk kvalitetsgulv

Varenr.:

523809

Rengøring og pleje af dit trægulv

Den daglige rengøring klares let med en kost eller støvsuger, med parketmundstykke. Til den grundigere rengøring, anbefaler vi en hårdt opvredet klud eller moppe, tilført et plejeprodukt efter producentens anbefalinger.

 

Alternativerne

En af de få ulemper ved dette gulv er, at det er lidt mere besværligt at rengøre end fx. et laminatgulv. Hvis du skal bruge et gulv i et badeværelse eller lign. vådrum, anbefaler vi en af vores vådrumsvinyler eller linoleum.

 

Vi har altid et godt tilbud på tæpper og gulve - find din lokale Hoka her.

Kvadrameterpris 458,00 DKK
Vejl. udsalgspris: 539,00 DKK
Tekst i grå felt Pakkepris:

Kommentarer 0