Tilbud på vinylgulv

Hos Hoka Tæpper & Gulve har vi altid et godt tilbud på vinylgulve!

 

Billig vinylgulve til køkken

Er du på udkig efter billige vinylgulve? 

 

Eller et godt tilbud på et nyt gulv til dit køkken eller entré? Hoka har det!
 

Vinyl giver et slidstærkt gulv, der kan holde til dagligdagens slid.

I vores gulvudstilling i Aarhus kan du se et stort udvalg af billige vinylgulve samt vinylgulve i høj kvalitet, der giver et luksuriøst look til dit dit køkken eller entré

 

Se vores store udvalg her:

 

 

 

Billig vinylgulve til badværelse og vådrum!

Eller et godt tilbud på et nyt gulv til dit badeværelse eller bryggers? Hoka har det! 

Til badeværeslet og andre vådrum skal der bruges homogent vinyl og kaldet vådrumsvinyl. 

Der er skrappe regler for etablering af vådrum. Hos Hoka er vi specialister i at montere på gulve og vægge i vådrum!

Se vores store udvalg her:

Billige vinylgulve til badeværelse og bryggers

 

 

Vinylgulvplader er vinylgulve, der kommer i store, sammenhængende, fleksible plader. Et vinylark gulv er fuldstændig uigennemtrængeligt for vand, i modsætning til vinylfliser og vinylplanker, der kommer i ruller.

Det kaldes nogle gange linoleum efter et lignende produkt af forskellige (olierede linned) kemiske sammensætninger.

 

Vinylgulv anvendes i vid udstrækning, fordi den er vandtæt, ret holdbar, justerbart elastisk og isolerende, nem at installere, tilgængelig med en række designs og er billigt. 

 

De tre grundlæggende kategorier af vinylplader er homogene, indlagt og lagdelt komposit. Vinylgulve adskiller sig i fremstillingsprocessen og indholdet af polyvinylchlorid.

 

Kompositfremstilling begynder med et fibrøst underlagsark i glasfiber. Dette ark er belagt i vinyl og blødgøringsmiddel. Det færdige ark er trykt og muligvis præget med mønster. Derefter overtrækkes pladen igen med et eller flere beskyttende slidlag, som f.eks. polyurethan for at undgå voksning.

 

Polstret vinylark blev udviklet i 1960'erne. Det har nedre lag af skumgummi. Et polstret vinylgulv har bedre affjedring.

 

Vinylgulv er normalt lavet med mønstre, der efterligner træ, sten eller fliser. Teksturerne af disse materialer efterlignes ved hjælp af prægning og specifikke topcoats; Udseendet duplikeres ved hjælp af et udskriftslag. Nylige forbedringer i trykteknologi har gjort det muligt at lave billeder i højere opløsning.

 

Holdbarhed og bæredygtighed

Tykkelsen af ​​arket og slidlaget bestemmer holdbarheden af ​​gulvet; I modsætning til linoleum er vinylgulv normalt ikke homogent.

Deponeret vinyl kan udskille phthalater (almindeligvis tilsat til gulv for fleksibilitet).

 

Funktioner

Da vinylgulv er vandafvisende, er gulvbelægning egnet til køkkener og badeværelser. Nogle typer (homogent vinyl) kan også bruges i våde rum.

Fordi skumbeklædningen af ​​vinylplader kan varieres er vinylgulv også egnet som sports- eller dansegulv. Det kan danne et permanent eller bærbart dansegulv, som kan lægges på problematiske overflader som beton.

 

Montering

Vinylgulvplader skal have lov til at "hvile" i det rum, det vil blive installeret i, for at undgå at lave flere snit når det har sat sig. Eventuelle ujævnheder i undergulvet ses gennem gulvbelægningen, så de skal udglattes på forhånd.

 

 

Billigt vinylgulv, tilbud på rulle vinyl

 

Se vores store udvalg billige vinylgulve her