Byens billigest trægulve!<br>

Byens billigest trægulve!

Hos Hoka i Viby har vi altdi et godt tilbud på trægulve, uanset hvad du søger!

Billige trægulve i Aarhus

Billige trægulve og parketgulve finder du hos Hoka Tæpper & Gulve i Viby. Du kan se gulvene lagt ned på større flader i vores udstilling, så du får en god fornemmelse af gulvets struktur.

Du finder Hoka Tæpper & Gulve her:

Stort udvalg af billige trægulve:

Trægulve inddeles i planker, plader, stænger, laminerede plader eller blokke og findes i mange forskellig sorter, kvaliter og desgin.

Et trægulv kan lægges både som brædder og planker, i massiv træ og slattet parket, samt, lamel, blokke og laminatgulve. 

 

Find et godt tilbud på trægulve her.

Godt indklima

Eftersom vi bruger cirka 90% af vores tid indendørs, er vores indeklima af den største betydning for vores helbred. Samtidig går udviklingen i retning mod mere energieffektive byggerier med god isolering og høj tæthed. Dette påvirker ventilationen og luftkvaliteten negativt. Vi ser også en forøgelse af helbredsproblemer med astma og allergier. Derfor arbejder bl.a. Tarkett for at skabe gulvprodukter, som bidrager til et godt indeklima og et bedre helbred.

 

Trægulve inddeles efter deres konstruktive opbygning i: Bærende gulve som kan opdeles i gulve på strøer samt gulve på bjælkelag. De ikke-bærende gulve også kaldet svømmende gulve, inddeles i limede gulve og sømmede gulve.

Tilbud på plankegulve

Plankegulve er betegnelsen for massive gulvbrædder fremstillet af fyrretræ, gran, douglas mv. Løvtræ, f.eks. eg og merbau. Plankegulve er høvlede og pløjede brædder, der normalt findes i bredder fra 75 til 180 mm og i tykkelser fra 14 til 30 mm. Standardvarer kan ofte på bestilling leveres op til 40 mm i tykkelsen og 450 mm i bredden. Længden er almindeligvis mellem 1,8 og 5,4 m.

Brædderne er mindst 20 mm tykke, og kan lægges på bjælker eller strøer som et bærende gulv. Understøtningsafstanden skal afpasses efter tykkelsen og belastningen. Ved mindre bræddetykkelser kræves fuld understøtning af gulvfladen.

Billige parketgulve

Parketgulve er massive enkeltstave, der hos producenten er sat sammen til brædder. Normalt anvendes der to parallelle rækker stave, der er samlet med en speciel svalehalesamling. Brædderne er forsynet med fer og not på alle fire sider, og findes i længder som almindelige gulvbrædder.

Parketgulve lægges enten som limet eller sømmet gulv. Langstave, der er mindst 20 mm tykke, kan tillige lægges som bærende gulv.

Tilbud på stavparket

Stavparket er enkeltstave, normalt i massivt træ. Stavene er rektangulære og typisk med fer og not.  Stavparket fremstilles af de traditionelle europæiske træarter som bøg, eg og ask, samt af en række eksotiske træsorter. Stavene i stavparket er normalt 200-700 mm. lange og 50-70 mm. brede. Tykkelsen er normalt 15-22 mm.  Parketstave udføres også som såkaldte langstave (XL), der har en længde på 700-1200 mm.

Billigt lamelparket

Lamelparket er normalt opbygget som en trelagskonstruktion. Nederst et bundlag af nåletræ med fibrene i brættets længderetning. Et midterlag eller spærrelag af fx. spånplade, krydsfiner, MDF eller krydslagte lameller af hårdttræ eller nåletræ. Øverst et slidlag, som er mindst 2,5 mm tykt, men som i de fleste lamelbrædder har en tykkelse på 3-4 mm. Slidlaget kan være udført af ét stykke finer eller opdelt som stavparket. Lamelparket fås derfor med udseende som gulvbrædder, parket eller mønsterparket. Lamelparket er forsynet med fer og not på alle fire sider og fås desuden med et låsende fer og not system (kliksystem), som overflødiggør brug af lim i fer og not ved svømmende gulvlægning. Lamelparket kan også lægges som limet eller sømmet gulv, eller som bærende gulv, hvis brædde-tykkelsen er mindst 22 mm.

 

 

Se vores store udvalg af billige trægulve her.