Fragt og levering

Billig fragt og gratis over kr. 3.500,-

Levering foregår med fragtmand, og prisen for levering af pakker under 4 meter ligger imellem 249,- og 349,- afhængig af varen. Den nødagtige pris vil fremgå i webshoppen inden at købet gennemføres. Ved specialordre aftales en pris for fragt. 
 

Vi tilbyder som noget nyt gratis fragt ved køb af varer for over kr. 3.500,-
 

Tæpper der måler over 4 meter på den bredeste led, skal sendes med specialtransport. Derfor kan der forekomme en længere leveringstid end normalt på disse varer.
 

Angivne priser og betingelser er kun gældende for køb foretaget på HokaGulve.dk, ikke i vores butikker. Levering i Danmark er ikke omfattende Grønland, Færøerne samt ikke brofaste øer. 

 

Hurtig levering af tæpper og gulve. 

De fleste leveringer sker ofte fra dag til dag. For at være på den sikre side siger vi dog, at den forventede leveringstid på lagerførte varer er 1-7 hverdage. Du kan forhøre dig om lagerstatus på info@hokagulve.dk

 

Levering finder sted ved kantsten på asfalt eller flisebelægning. Ønskes varen anbragt i carport eller garage, kræver dette at indkørslen er flise eller asfalt belagt. Transportøren kan ikke holdes ansvarlig for evt. skade opstået som følge heraf.

Varen leveres mod afgivelse af kvittering. Ønsker køber, at varen leveres uden at modtager er hjemme kræver det en forudgående aftale herom. Køber bærer enhver risiko for varen, når den er stillet på købers adresse.
Se vores handelsbetingelser her.

 

Gulvtæpper

Løse tæpper afpassede tæpper

Trægulve parketgulve

Vinylgulve

Laminatgulve

Linoleumsgulve