Sildebensparket

Det eksklusive trægulv til den kvalitetsbeviste kunde

De fleste bliver tiltrukket af dynamikken i dette flotte gulv. Selve gulvet er ikke meget anderledes end andre trægulve, det særlige er måden det bliver lagt på. De flotte mønstre man kan lave giver et indtryk af eksklusivitet og godt design.

{{amount}}

Sådan vælger du

Start med at overveje hvilket træsort du ønsker. Du skal tænke på både farve, hårdhed og overfladebehandlingen. Som tommelfingerregel er de lyse træsorter mere bløde og dermed mindre modstandsdygtige, i forhold til en mørkere træsort. 

Pris på sildebensparket

Et parketgulv lagt i sildebensmønster er en dyere løsning end et standard trægulv, fordi monteringen af gulvet er en langsommelig proces. Men hvis du spørger os - er det alle pengene værd! Du får nemlig et fantastisk smukt slutresultat som du helt sikkert ikke fortryder!

Kan jeg lægge gulvet selv?

Svaret er ja, men det kan være en udfordring. Gulvet skal fuldlimes og hvis du vil være sikker på at alle mål passer sammen og at gulvet ikke slår sig efter montering, så få hjælp af en af vores professionelle gulvlæggere.

 

Et rengøringsvenligt gulv med minimalt vedligehold

Hoka stavparket er overfladebehandlet og skal derfor blot rengøres med en opvredet flad moppe tilsat Clean & Greens miljøvenlige og drøje rengøringsmiddel. Vi anbefaler desuden, at der efter behov behandles med Clean & Green Aqua Shield eller Aqua Oil for herved at tilføre gulvet ny glans, øge slidstyrken og beskytte mod indtrængende fugt fra oven. Vurderer du alligevel, at gulvet senere hen skal opfriskes, kan det i langt de fleste tilfælde afslibes og behandles et par gange. Kontakt blot din nærmeste HOKA butik for mere information herom.