Gulvtæpper

 


{{amount}}

Tæpper - HOKA har et kæmpe udvalg!

HOKA forhandler og monterer både faste og løse gulvtæpper til erhvervsbrug og til privatpersoner, herunder også indeklimamærkede, allergivenlige gulvtæpper. Hos HOKA Tæpper & Gulve får du rådgivning om indretning, valg af tæpper og de forskellige tæppekoncepter på markedet. Vi har et stort udvalg af trendy designs af både uldtæpper og syntetiske gulvtæpper i mange spændende farvenuancer og kvaliteter.

En blød og varm fornemmelse

Et gulvtæppe tilfører en varm stemning i dit rum og er dejlig blødt for fødderne at gå på. Et gulvtæppe er med til at holde på varmen,hvilket er godt for dit energiforbrug. Du opnår også at dit gulv bliver behageligt varmt at færdes på, takket være tæppets naturlige varme. Alle vore gulvtæpper er selvfølgelig godkendt efter de seneste standarder og krav til et godt indeklima.

Børnefamiliens foretrukne

Hvis du har børn, vil de uden tvivl sætte stor pris på et dejligt, blødt gulvtæppe. Her kan børnene tumle rundt i timer – uden at det bliver koldt at sidde på. Et gulvtæppe giver dig også en isolerende og lydregulerende fordel, der er med til at dæmpe støj og sikrer dig dermed en bedre akustik i dit hjem.

Levering og montering

Vi har stor erfaring med levering og montering af gulvtæpper til private hjem, virksomheder og institutioner. Ved at benytte os til lægning af tæpper, får du dermed rigtig rådgivning om valg af gulvtæpper, så den valgte gulvløsning passer til det valgte værelse, belastning og ønsker til design og farver.
Inden montering af tæpper, sikrer vi os, at undergulvet er plant, da større ujævnheder vil blive synlige, når gulvtæppet er monteret. Vi anbefaler derfor, at gulve med ujævnheder repareres og eventuelt spartles.