Tilbud!
Hoka Lux Bouclé antracit

Hoka Lux Bouclé antracit

169,00 DKK 228,00 DKK

Vejl. udsalgspris 228,00 DKK

Hoka Lux serien er vores eget bud på billige tæpper i høj kvalitet. Takket være tæppets ekstra tykke skumbagside får du her både et tæppe med en høj gangkomfort og med gode akustikegenskaber. Tæppet er fremstillet i samarbejde med danfloor og er certificeret efter Dansk Indeklima Mærkning. 

Vælg bredde på tæppet (+/- 4cm):
400 cm
500 cm
Vælg Variant
Beregn

m2

Et allergivenligt tæppe  

Ud over at gulvtæppets bløde overflade forbedrer akustikken i rummet, er det også bedre til at opsamle og holde på støvpartikler end eksempelvis hårde overflader såsom træ og klinker. Tæppets fibre binder nemlig de partikler og allergener der falder på gulvet, hvorfor du undgår at de hvirvler rundt i luften og ned i luftvejene. Takket være gulvtæppets rengøringsvenlige overflade kan du nemt og effektivt fjerne partiklerne og allergernerne med støvsugning. Støvsugning udgør derfor ét af de vigtigste elementer i den daglige vedligeholdelse af et gulvtæppe. Med en daglig støvsugning kan du fjerne mere end 80% af alt tørt snavs fra tæppet.  

Gør-det-selv eller alt-i-en løsning?

Hos Hoka er vi altid behjælpelig med monteringen af dit nye gulvtæppe. Du kan derfor nemt og hurtigt bestille en gratis opmåling og et tilbud på lægning af dit gulvtæppe lige her.  Ønsker du selv at montere dit nye gulvtæppe, står vores dygtige montører naturligvis også klar med gode tips og professionel rådgivning, så du er godt rustet til at give dig i kast med projektet. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Særlige fordele

Antistatisk overflade 

Farver

3

Egnet til gulvvarme?

Ja

Bagside

Ekstra tyk skum

Størrelse

400 og 500 cm. bred

Hos Hoka har vi altid et godt tilbud på tæpper og gulve - Find din lokale Hoka her: