Vinylgulv med klik system

Hvis du gerne vil have alle vinylgulvets fordele uden at skulle fuldlime dit gulv, kan du med fordel vælge en af de mange flotte klik-vinyl gulve. Et vinylgulv med klik system tåler både den daglige støvsugning, ligesom det selvfølgelig også tåler den mere grundige gulvvask. Klik systemet er lavet, så vandet ikke trænger ned i revnerne - og så er det utroligt let at lægge dit nye vinylgulv selv.
 

{{amount}}

Praktisk og slidstærk

Vinylgulve er ikke bare flotte, men også særdeles praktiske gulve der klarer en hektisk hverdag. De slidstærke gulve er lette og hurtige at rengøre, uanset om det drejer sig om den daglige støvsugning eller den mere grundige gulvvask. Derfor passer et vinylgulv rigtig godt til køkken, alrum, bryggers samt din entre, men du kan også montere gulvet på børneværelset eller i stuen.
 

Lune gulve til den prisbevidste kunde

Vinylgulve er med til at øge din gangkomfort, fordi de er lune og bløde at gå på. Desuden er de velegnede til rum med gulvvarme, hvilket gør dem ekstra behagelige at færdes på. Et vinylgulv er hverken dyrt eller besværligt, selvom du kan vælge imellem et hav af kvaliteter, farver og designs. Hos HOKA gulve finder du altid mindst 30 forskellige i butikken, så du kan få dit nye gulv med hjem, med det samme.