Vinylgulve med kliksystem

Vinylgulve med kliksystem, også kaldet for LVT gulve, er det oplagte valg hvis du gerne vil have alle vinylgulvets fordele uden, at skulle fuldlime dit gulv kan du med fordel vælge vinylgulv med kliksystem.  
 
Vinylgulve med kliksystem, at det kan lægges ved at "vinkle" vinylgulvet sammen uden brug af værktøj eller lim. Du kan endda lægge gulvet ovenpå dit eksisterende gulv, så længe underlaget er plant og hårdt.
 
Et vinylgulv med kliksystem tåler både den daglige støvsugning, ligesom det selvfølgelig også tåler den mere grundige gulvvask. 
 

{{product.Title}} {{product.Title}}

Kvadratmeterpris:

Vejl. udsalgspris:

Praktisk og slidstærk

Vinylgulve er ikke bare flotte, men også særdeles praktiske gulve der klarer en hektisk hverdag. De slidstærke gulve er lette og hurtige at rengøre, uanset om det drejer sig om den daglige støvsugning eller den mere grundige gulvvask. Derfor passer et vinylgulv rigtig godt til køkken, alrum, bryggers samt din entre, men du kan også montere gulvet på børneværelset eller i stuen.
 

Lune gulve til den prisbevidste kunde

Vinylgulve er med til at øge din gangkomfort, fordi de er lune og bløde at gå på. Desuden er de velegnede til rum med gulvvarme, hvilket gør dem ekstra behagelige at færdes på. Et vinylgulv er hverken dyrt eller besværligt, selvom du kan vælge imellem et hav af kvaliteter, farver og designs. Hos HOKA gulve finder du altid mindst 30 forskellige i butikken, så du kan få dit nye gulv med hjem, med det samme.