Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Hoka Tæpper & Gulve, Kolding A/S
CVR-nr: 34093636
Adresse: Platinvej 2, 6000 Kolding
Mail: info@hokagulve.dk
Tlf: 77 77 77 17

 

Betaling

Betalingskort

Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Diners, Discover & JCB

 

Vi tager ikke kortgebyrer. Bemærk, at der dog stadig kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU.
 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Bemærk at du ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
 

Fragt

Levering foregår med fragtmand og prisen for levering ligger imellem 0,- og 1.300,- afhængig af varen. Den nødagtige pris vil fremgå i webshoppen inden at købet gennemføres. 

 

De angivne priser og betingelser er kun gældende for ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland, Færøerne og ikke brofaste øer. 

 

Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 3-7 hverdage. Hvis en vare er udsolgt eller i restordre kan der gå op mod 30 dage. 

 

Levering finder sted ved kantsten på asfalt eller flisebelægning, ønskes varen anbragt i carport eller garage, kræver dette at indkørslen er flise eller asfalt belagt. Transportøren kan ikke holdes ansvarlig for evt. skade opstået som følge heraf.


Varen leveres mod afgivelse af kvittering. Ønsker køber at varen leveres uden at modtager er hjemme, kræver det en forudgående aftale herom. Køber bærer enhver risiko for varen, når den er stillet på købers adresse.

 

Afhentning i butik

Vi kontkater dig, når varen er klar til afhentning i den valgte butik. 

 

Vores butikker har altid minimum 60 ruller tæpper og 40 ruller vinylgulve på lager, samt et stort udvalg af trægulve og laminater. Der kan dog forkomme 1-7 dages leveringstid på enkelte varer.

Du kan forhøre dig om lagerstatus i lokale Hoka Tæpper & Gulve på tlf.: 77 77 77 17

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (info@hokagulve.dk) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.


Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

 

Hoka Tæpper & Gulve, Kolding A/S,

Platinvej 2

6000 Kolding

Danmark


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du som privatkunde har reklamationsret i 24 måneder.


Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

 

Hoka Tæpper & Gulve, Kolding A/S,

Platinvej 2

6000 Kolding

Danmark
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.    

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

 

Læs mere om vores persondata og cookie politik her.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@hokagulve.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 03.04.2019

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Hent fortrydelsesformular