Køb kun de kendte kvaliteter hos os!

Hos HOKA gulve lægger vi stor vægt på kvalitet. Derfor finder du hos os et stort sortiment tilbyder fra de mest anerkendte varemærker inden for gulve, tæpper og gardiner. Det er produkter vi er stolte af og vi kan stå inde for! For os er det vigtigt at alle gulve er produceret ud fra- og lever op til de seneste lovmæssige krav til miljøhensyn, så du får et sundt indeklime uden unødige kemikalier når du køber dit nye gulv hos os. Derfor er det heller ikke tilfældigt hvilke leverandører vi handler med - det er for din sundheds skyld.
 
Så uanset om du skal have udskiftet dit gamle vinylgulv til et nyt, eller om du skal have lagt et flot trægulv i din nye bolig - så er du landet det helt rigtige sted her! Vores sortiment tilbyder dig alverdens muligheder indenfor trægulve, vinylgulve, laminatgulve, korkgulve, væg-til-væg tæpper, løse tæpper, akustikgulve og gulve til vådrum. Vi har selvfølgelig også alt indenfor tilbehør til montering og vedligehold at dit nye gulv, så behøver du kun at handle ét sted.
Vi har stor erfaring med levering af gulve til institutioner og erhverv og kan referere til en bred vifte af samarbejdspartnere. Så hvis du mangler en god løsning til dit projekt, så er vi klar med et godt tilbud til dig!