Persondatapolitik

Denne hjemmeside er ejet og offentliggjort af:

Hoka Tæpper & Gulve, Kolding A/S
Platinvej 2
6000 Kolding
Danmark
CVR: 34093636
Telefonnr.: 77 77 77 17
E-mail: info@hokagulve.dk

 

Generelt

Personoplysningerne registreres hos Hoka Tæpper & Gulve, Kolding A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Den dataansvarlige på hokagulve.dk er Hoka Tæpper & Gulve, Kolding A/S

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det.

Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på: info@hokagulve.dk

Dine oplysninger

Hos Hoka Tæpper & Gulve er vi forpligtet til at beskytte dit privatliv, integritet og tilgængelighed for vores kunder, leverandører, partnere, interessenter og medarbejderens oplysninger, herunder personlige oplysninger. Dit privatliv er vigtigt for os, og vi tager vores ansvar meget seriøst og arbejder løbende for at sikre, at vores overholdelse af databeskyttelsesloven, herunder EU's databeskyttelsesforordning (GDPR), der trådte i kraft 25. maj 2018.

 

For bedre at beskytte dit privatliv giver vi denne meddelelse, der beskriver vores online informationspraksis og de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles, gemmes og bruges. Denne meddelelse er let tilgængelig på vores hjemmeside og på ethvert punkt, hvor der kan anmodes om personligt identificerbare oplysninger. Derudover informerer vi dig om, hvordan vi beskytter personlige data.

 

Formål og retsgrundlag

Vi indsamler oplysninger og behandler fælles personlige oplysninger med følgende formål og retsgrundlag:

 

  • Administrering af forespørgsler og ordre
  • Fakturering af kunden
  • Forbedre din oplevelse på websitet
  • Styring og udvikling af vores forretning og kundeservice
  • Fremsendelse af markedsføring, f.eks. via mails med nyheder, guides, tilbud, påmindelser i forbindelse med 'tabt kurv', samt oplysninger om konkurrencer og events.
Bestillingsformular og køb i webshop

Når du besøger vores hjemmeside, er der en formular, der giver dig mulighed for at indtaste oplysninger med det formål at anmode om et tilbud. Denne formular indeholder et afkrydsningsfelt, som du kan acceptere for at sikre, at du har læst og forstået vores politikker. Formålet med at indsamle disse data er at få dine kontaktoplysninger, så vi kan hjælpe dig med din forespørgsel eller besvare dine spørgsmål i formularerne.


Personlige oplysninger indsamlet i disse formularer er:
 

  • Navn
  • Firmanavn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Generelle oplysninger din forespørgsel
Ved tilmelding af nyhedsbrev, konkurrencer og kontaktformularer på websitet, Facebook eller Linkedin. 

Ved at indtaste dine oplysninger i forbindelse med konkurrencer, tilmelding af vores nyhedsbrev samt diverse kontaktformularer på og udenfor HokaGulve.dk, giver du samtykke til at dine indtastede oplysninger må bruges i vores makedføring. Herunder fremsendelse af markedsføring, f.eks. via mails eller sms, med nyheder, guides, tilbud, remarketing, samt oplysninger om konkurrencer og events.

 

Ved udfyldelse af formularene giver du ligeledes samtykke til, at du kontaktes pr. e-mail i forbindelse med din henvendelse.


Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke ved at sende os en mail herom på info@hokagulve.dk eller ved at indtaste den pågældende mail og klikke 'Afmeld' via dette link.

 

Kategorier af persondata

Data, som kan blive indsamlet og behandlet, omfatter:
 

  • Navn
  • Telefonnummer
  • Mail
  • Din klikadfærd i forhold til udsendt markedsføring
  • Købshistorik fra webshops
 
Dine rettigheder

Som bruger eller kunde har du ret til at anmode om oplysninger om, hvilke personlige data der opbevares og behandles af os og til hvilket formål. Derudover kan du anmode om at rette eller opdatere forkerte data og slette data, der er uacceptable eller lagrede data, der ikke længere er nødvendige. Du har også ret til at overføre dine data og gøre indsigelse foran en databeskyttelsesmyndighed. Vi er tilgængelige for at besvare spørgsmål, høre forslag eller give feedback om alt omkring beskyttelse af dine data.


Hvis du ønsker at slette dine personlige oplysninger, sletter Hoka Tæpper & Gulve alle oplysninger, som vi ikke har et kontraktligt eller juridisk grundlag til at behandle og genoptage, med det samme.


Hvis behandlingen af personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder at behandlingen derefter ophører, medmindre Hoka Tæpper & Gulve skal behandle personoplysninger ved lov.


Du kan efter skriftlig anmodning til Hoka Tæpper & Gulve enten modtage en kopi af dine personlige oplysninger, opdatere dine personlige oplysninger, rejse indvendinger eller anmode om at slette dine personlige oplysninger. Din anmodning skal underskrives af dig og indeholde dit navn, dit firmanavn, adresse, telefonnummer og e-mail. Anmodningen skal sendes via e-mail til info@hokagulve.dk

Cookies

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som sendes til browseren og lagres der, så en hjemmeside kan genkende din computer. Alle hjemmesider kan sende cookies til din browser, hvis browserindstillingerne tillader det. Hjemmesider kan kun læse oplysninger fra cookies, de selv har gemt og kan ikke læse cookies fra andre hjemmesider. Der er to typer af cookies: permanente og midlertidige (session cookies). Permanente cookies gemmes som en fil på din computer i en længere periode. Sessionscookies placeres midlertidigt på din computer, når du besøger et websted, men forsvinder, når du lukker siden ned, hvilket betyder, at de ikke er permanent gemt på din computer. De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider for at forbedre brugervenligheden, og cookies kan ikke skade dine filer eller øge risikoen for virus på din computer.

Hvad bruger vi cookies til?

Mange funktioner på en hjemmeside er afhængige af, at der placeres en cookie, når en bruger besøger en hjemmeside, så først og fremmest, sætter vi cookies for at have en funktionel side. Vi gør derudover brug af både 1. part og 3. part cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores side og tilbyde relevant markedsføring. Når der sættes en 3. part cookie, så betyder det, at vi har tilladt en tredjepart, som f.eks. et socialt medie, Google Analytics eller lign. at placere en cookie i din browser, når du besøger vores hjemmeside. De data der i den forbindelse indsamles, ser vi ikke hos os.

På vores side anvender vi følgende typer af cookies:

 

Nødvendige/Tekniske

Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. Som navnet angiver, har de kun teknisk betydning og dermed ikke nogen indvirkning på din privatsfære, idet de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre hjemmesider.

 

Funktionelle

Funktionelle cookies anvendes for at huske dine brugerpræferencer ved at huske de valg og indstillinger du foretager på hjemmesiden, det kan f.eks. dreje sig om, hvilke præferencer du har i forhold til sprog og tekststørrelse.

 

Statistiske

Statistikcookies bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af en hjemmeside. De indsamlede oplysninger kan f.eks. indgå i analyser af, hvilke informationer der er mest populære på siden, så bliver vi opmærksomme på, hvad der skal være nemt at finde på siden.

 

Markedsføring

Markedsføringscookies indsamler oplysninger ved at følge dig på de enkelte hjemmesider, du besøger og kan siges at registrere de digitale fodspor, du sætter. Markedsføringscookies er derfor ”trackingcookies”. De indsamlede oplysninger bruges til at skabe et overblik over dine interesser, vaner og aktiviteter for at vise relevante annoncer for ting, du tidligere har vist interesse for. På den måde får du et mere målrettet indhold, eksempelvis i form af foreslået information, artikler og annoncer.

Oversigt over cookies:

Du kan altid slette cookies eller trække dit samtykke tilbage

Du kan blokere eller slette cookies på denne hjemmeside ved at trække dit samtykke tilbage eller slå dem fra i din browsers indstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis cookies fravælges ellers slettes, kan der være funktioner og services, der ikke længere er anvendelige.

 

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke til cookies tilbage ved at klikke her

 

Du har også altid mulighed for at blokere eller slette cookies i din browser (hvis du vil slette eller blokere tredjepartscookies kan dette kun ske ved denne metode).


Hvordan du gør dette, kan du læse nærmere om her: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies

Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette eller blokere cookies i alle browsere.

 

Slet cookies i Google Chrome.

Slet cookies i Mozilla Firefox.

Slet cookies i Microsoft Edge.

Slet cookies i Safari (Mac).

Slet cookies i Safari på iPhone, iPad, mv. 

Tredjepart

Vi bruger de oplysninger, du giver om dig selv, din virksomhed eller involverede parter til det specifikke projekt, der skitseres, når du stiller en forespørgsel eller en bestilling og kun med det formål at udfylde denne forespørgsel eller ordre.


Hoka Tæpper & Gulve deler kun oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at imødekomme vores leverings- og forretningsformål og forpligtelser samt krav til juridisk oplysning, f.eks. I forbindelse med brug af tredjeparter. Sådanne tredjeparter vil i dette tilfælde kun modtage de personlige oplysninger, der er nødvendige for levering af den aftalte ordre.


Hos Hoka Tæpper & Gulve sletter vi personoplysninger, når vi ifølge lovgivningen ikke længere er forpligtet til at gemme oplysningerne eller ikke længere har et formål at lagre og behandle oplysningerne.


Vi bruger leverede e-mailadresser til at besvare eventuelle e-mails, vi modtager. Vi anvender i nogle tilfælde e-mailadresser til andre formål såsom til at indhente anmeldelser via Trustpilot eller e-mærket.

Google Analytics

Vi bruger disse cookies til at opnå en optimal drift af vores hjemmeside. Dette gælder blandt andet værktøjer Google Analytics, som vi bruger til at analysere, hvordan du bruger vores hjemmeside. Vi bruger disse oplysninger til at optimere og målrette vores marketingkampagner. De indsamlede oplysninger vil blive sendt til og gemt på Googles servere. Vi bruger også en cookie, når vi viser YouTube-videoer på HokaGulve.dk. Med denne cookie registrerer YouTube hvilke videoer du har set, og hvor lang tid du har set dem.

Google reCAPTCHA

Vi bruger reCAPTCHA på vores hjemmesider, som beskytter dem mod spam og misbrug. reCAPTCHA bruger en avanceret risikoanalysemotor og adaptive CAPTCHA'er til at holde automatiseret software fra at engagere sig i voldelige aktiviteter på dit websted. Det gør dette samtidig med at gyldige brugere nemt kan komme igennem.


Du kan læse mere om deres privatliv og vilkår her: Google Privacy og her: Google Terms - samt hvordan Google bruger oplysningerne her.

Facebook Pixel

Hvilke data indsamler Facebook-pixlen?
Se Facebooks cookiepolitik for detaljer om de anvendte cookies og de modtagne data. Facebook-pixlen modtager disse typer data:

 

Http Headers - Alt, der findes i HTTP-overskrifter. HTTP-headere er en standard webprotokol sendt mellem enhver browseranmodning og enhver server på internettet. HTTP-headere inkluderer IP-adresser, information om webbrowser, sideplacering, dokument, henviser og person, der bruger webstedet.
Pixel-specific Data - Inkluderer Pixel ID og Facebook-cookien.
Button Click Data - Omfatter alle knapper, der er klikket af besøgende på webstedet, etiketterne på disse knapper og alle sider, der er besøgt som et resultat af knapklikkene.
Optional Values - Udviklere og marketingfolk kan valgfrit vælge at sende yderligere oplysninger om besøget gennem konverteringssporing. Eksempler på brugerdefinerede data er konverteringsværdi, sidetype og mere.
Form Field Names - Inkluderer webstedsfeltnavne som 'e-mail', 'adresse', 'mængde' til, når du køber et produkt eller en tjeneste. Vi fanger ikke feltværdier, medmindre du inkluderer dem som en del af avanceret matching, konverteringssporing eller brugeregenskaber.

Cookie-oversigt:

Cookie-navn

Domæne

Cookie-navn

Domæne

_fbp

.facebook.com

_fbc

.hokagulve.dk

act

.facebook.com

_fbp

.hokagulve.dk

c_user

.facebook.com

_ga

.hokagulve.dk

datr

.facebook.com

_gac_UA-(id)

.hokagulve.dk

fr

.facebook.com

_gcl_au

.hokagulve.dk

presence

.facebook.com

_gcl_aw

.hokagulve.dk

sb

.facebook.com

_gid

.hokagulve.dk

spin

.facebook.com

_fbc

.hokagulve.dk

wd

.facebook.com

_fbp

.hokagulve.dk

Enkryption og sikkerhed

For at sikre din datasikkerhed bruger vi en krypteringsmetode på vores sider. Dine oplysninger overføres via internettet ved hjælp af 256-bit TLS-kryptering (Transport Layer Security). Du kan genkende dette som den lukkede lås på statuslinjen i din browser, og når adresselinjen starter med https: //.


Hoka Tæpper & Gulve har implementeret sikkerhedsforanstaltninger for at sikre databeskyttelse af personoplysninger. Disse foranstaltninger omfatter adgangskoder til adgangskoder, låste pc'er, låst personlig datalagring på print, kryptering af USB-stik, der indeholder personlige data, lokal firewall og virusscanner på alle pc'er.


I tilfælde af overtrædelser eller formodede overtrædelser af data med stor risiko for tab eller datamisbrug, informerer Hoka Tæpper & Gulve de involverede personer hurtigst muligt.

Generelt databeskyttelse administrator

Har du kommentarer eller spørgsmål vedrørende vores politik, er du velkommen til at kontakte os din lokale Hoke Tæpper & Gulve eller skrive en mail til info@hokagulve.dk