Persondatapolitik

Denne hjemmeside er ejet og offentliggjort af:

 

HOKA GULVE
Platinvej 2
6000 Kolding
Danmark
CVR: 34093636
Telefonnr.: 75542080
E-mail: kolding@hokagulve.dk


Dine oplysninger

 

Hos Hoka Gulve er vi forpligtet til at beskytte dit privatliv, integritet og tilgængelighed for vores kunder, leverandører, partnere, interessenter og medarbejderens oplysninger, herunder personlige oplysninger. Dit privatliv er vigtigt for os, og vi tager vores ansvar meget seriøst og arbejder løbende for at sikre, at vores overholdelse af databeskyttelsesloven, herunder EU's databeskyttelsesforordning (GDPR), der trådte i kraft 25. maj 2018.


For bedre at beskytte dit privatliv giver vi denne meddelelse, der beskriver vores online informationspraksis og de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles, gemmes og bruges. Denne meddelelse er let tilgængelig på vores hjemmeside og på ethvert punkt, hvor der kan anmodes om personligt identificerbare oplysninger. Derudover informerer vi dig om, hvordan vi beskytter personlige data.

 

Formål og retsgrundlag

 

Vi indsamler oplysninger og behandler fælles personlige oplysninger med følgende formål og retsgrundlag:

 

  • Administrering af forespørgsler og ordre
  • Fakturering af kunden
  • Forbedre din oplevelse på websitet
  • Kundeservice
  • Styring og udvikling af vores forretning og service.


Bestillingsformular


Når du besøger vores hjemmeside, er der en formular, der giver dig mulighed for at indtaste oplysninger med det formål at anmode om et tilbud. Denne formular indeholder et afkrydsningsfelt, som du kan acceptere for at sikre, at du har læst og forstået vores politikker. Formålet med at indsamle disse data er at få dine kontaktoplysninger, så vi kan hjælpe dig med din forespørgsel eller besvare dine spørgsmål i formularerne.


Personlige oplysninger indsamlet i disse formularer er:

 

 

  • Navn
  • Firmanavn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Generelle oplysninger din forespørgsel

 

 

Tredjepart

 

Vi bruger de oplysninger, du giver om dig selv, din virksomhed eller involverede parter til det specifikke projekt, der skitseres, når du stiller en forespørgsel eller en bestilling og kun med det formål at udfylde denne forespørgsel eller ordre.


Hoka Gulve deler kun oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at imødekomme vores leverings- og forretningsformål og forpligtelser samt krav til juridisk oplysning, f.eks. I forbindelse med brug af tredjeparter. Sådanne tredjeparter vil i dette tilfælde kun modtage de personlige oplysninger, der er nødvendige for levering af den aftalte ordre.


Hos Hoka Gulve sletter vi personoplysninger, når vi ifølge lovgivningen ikke længere er forpligtet til at gemme oplysningerne eller ikke længere har et formål at lagre og behandle oplysningerne.


Vi bruger leverede e-mailadresser til at besvare eventuelle e-mails, vi modtager. Hoka Gulve anvender ikke e-mailadresser til andre formål og deles ikke med tredjeparter.


Dine rettigheder

 

Som bruger eller kunde har du ret til at anmode om oplysninger om, hvilke personlige data der opbevares og behandles af os og til hvilket formål. Derudover kan du anmode om at rette eller opdatere forkerte data og slette data, der er uacceptable eller lagrede data, der ikke længere er nødvendige. Du har også ret til at overføre dine data og gøre indsigelse foran en databeskyttelsesmyndighed. Vi er tilgængelige for at besvare spørgsmål, høre forslag eller give feedback om alt omkring beskyttelse af dine data.

Hvis du ønsker at slette dine personlige oplysninger, sletter Hoka Gulve alle oplysninger, som vi ikke har et kontraktligt eller juridisk grundlag til at behandle og genoptage, med det samme.

 

Hvis behandlingen af personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder at behandlingen derefter ophører, medmindre Hoka Gulve skal behandle personoplysninger ved lov.

Du kan efter skriftlig anmodning til Hoka Gulve enten modtage en kopi af dine personlige oplysninger, opdatere dine personlige oplysninger, rejse indvendinger eller anmode om at slette dine personlige oplysninger. Din anmodning skal underskrives af dig og indeholde dit navn, dit firmanavn, adresse, telefonnummer og e-mail. Anmodningen skal sendes via e-mail til kolding@hokagulve.dk

 

COOKIES

 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Cookies er små datablade, der er gemt på din computer, tablet eller smartphone, når du surfer på nettet. Cookies bruges til at optage din adfærd på et bestemt websted og huske dig næste gang du besøger samme websted. De data, der registreres af cookies, bruges normalt til statistik eller til forbedring af din oplevelse af et websted. En cookie kan ikke holde en virus, og det er derfor ikke farligt for din computer.

Hvordan bruger vi cookies. På Hoka Gulve bruger vi cookies til at optimere vores hjemmeside og dets funktionalitet. Således hjælper vores cookies os med at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside.
Teknisk nødvendige Cookies. Hoka Gulve websites er placeret på WordPress. Vi bruger cookies til at genkende dig, når du besøger vores hjemmeside. Desuden bruger vi cookies til marketing og statistiske formål.

 

GOOGLE ANALYTICS

 

Vi bruger disse cookies til at opnå en optimal drift af vores hjemmeside. Dette gælder blandt andet værktøjer Google Analytics, som vi bruger til at analysere, hvordan du bruger vores hjemmeside. Vi bruger disse oplysninger til at optimere og målrette vores marketingkampagner. De indsamlede oplysninger vil blive sendt til og gemt på Googles servere. Vi bruger også en cookie, når vi viser YouTube-videoer på HokaGulve.dk. Med denne cookie registrerer YouTube hvilke videoer du har set, og hvor lang tid du har set dem.

 

GOOGLE RECAPTCHA

 

Vi bruger reCAPTCHA på vores hjemmesider, som beskytter dem mod spam og misbrug. reCAPTCHA bruger en avanceret risikoanalysemotor og adaptive CAPTCHA'er til at holde automatiseret software fra at engagere sig i voldelige aktiviteter på dit websted. Det gør dette samtidig med at gyldige brugere nemt kan komme igennem.

Du kan læse mere om deres privatliv og vilkår her: https://policies.google.com/privacy?hl=da og her: https://policies.google.com/terms?hl=da

Sletning af cookies

 

Du kan altid slette de cookies, der er gemt på din computer. Nedenfor kan du finde instruktioner om, hvordan du sletter cookies:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari

 

ENKRYPTION OG SIKKERHED

 

For at sikre din datasikkerhed bruger vi en krypteringsmetode på vores sider. Dine oplysninger overføres via internettet ved hjælp af 256-bit TLS-kryptering (Transport Layer Security). Du kan genkende dette som den lukkede lås på statuslinjen i din browser, og når adresselinjen starter med https: //.


Hoka Gulve har implementeret sikkerhedsforanstaltninger for at sikre databeskyttelse af personoplysninger. Disse foranstaltninger omfatter adgangskoder til adgangskoder, låste pc'er, låst personlig datalagring på print, kryptering af USB-stik, der indeholder personlige data, lokal firewall og virusscanner på alle pc'er.


I tilfælde af overtrædelser eller formodede overtrædelser af data med stor risiko for tab eller datamisbrug, informerer Hoka Gulve de involverede personer hurtigst muligt.


GENERELT DATABESKYTTELSE ADMINISTRATOR


Har du kommentarer eller spørgsmål vedrørende vores politik, er du velkommen til at kontakte os din lokale Hoke Gulve eller skrive en mail til kolding@hokagulve.dk