Få besøg af vores tæppe- og gulvbus

 

Få besøg af vores tæppe- og gulvbus i Vejle, Kolding, Aabenraa, Sønderborg og Esbjerg samt omegn

Bor du i rimelig afstand fra en af vores butikker, så tilbyder vi et gratis og uforpligtende besøg af vores tæppe- og gulvbus.

 

Er du træt af dit gamle tæppe eller gulv? Ønsker du at prøve nye muligheder, men er du ikke sikker på, hvad du vil? Så er vores tæppe- og gulvbus måske noget for dig.

 

Vores bus er fyldt med et stort udvalg af tæpper og gulve i alle prisklasser. Vi har alt fra klassiske væg-til-væg tæpper og afpassede tæpper til modernegulve i træ, laminat eller LVT. Vi har desuden er stort udvalg vinyl- og linoleumsgulve til både privat og erhverv.

 

Vi har tæpper til alle rum i dit hjem, og vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte gulv til dit budget og dine behov.

 

Vi kører ud til dig i Vejle, Kolding, Aabenraa, Sønderborg og Esbjerg samt omegn, og gerne længere for større projekter. Du kan se og mærke de forskellige muligheder i dit eget hjem, og du er ikke forpligtet til at købe noget.

 

Vores tæppe- og gulvbus er mere end bare en måde at se og føle forskellige tæpper og gulve på. Det er også en måde at få personlig rådgivning fra en af vores erfarne fagfolk. Vi kan hjælpe dig med at vælge det rigtige tæppe eller gulv til dit hjem, og vi kan også give dig tips til vedligeholdelse og rengøring.

 

Book en tid i dag på via ovenstående formular eller ring til din lokale Hoka Tæpper & Gulve på tlf.: 77 77 77 17. Vi vil glæde os til at hjælpe dig med at finde det perfekte tæppe eller gulv til dit hjem.


Det siger vores kunder på Trustpilot

"Super service og god kommunikation fra start til slut 👍 Varmeste anbefalinger herfra." -Oliver

"Fantastisk hurtig og god ekspedition både i forhold til kommunikation og levering." - Joan

"Den bedste service, jeg nogensinde har fået👌🏻og tæpper i super kvalitet. En helt igennem god oplevelse." - Jette