Ledige stillinger

Gulvlæggere og montører

 

Hoka er i rivende udvikling og søger derfor flere uddannede gulvlæggere og montører til vores butikker i Vejle, Kolding, Sønderborg og Esbjerg.

 

Hoka er en 100% danskejet virksomhed med 4 butikker fordelt i det midt- og sønderjyske, samt en webshop. Vi tilbyder montering og levering i hele landet.

Du skal være certificeret til svejsning af vinyl, mødestabil og kunne arbejde selvstændigt. Til gengæld tilbyder vi en fuldtidsstilling med gode forhold samt pension. Løn efter kvalifikationer.

Ufaglærte har desværre ingen interesse.

 

Sønderborg og Esbjerg:

Send din ansøgning til Allan Greisen - ag@hokagulve.dk eller ring på 22 83 70 52

 

Kolding og Vejle:

Send din ansøgning til Lars Zon - lz@hokagulve.dk eller ring på 40 13 20 80

 

Ledige stillinger som gulvlægger


Bliv gulvlægger!

Bliv gulvlægger på Gulvskolen i Viborg. Som gulvlægger er det din opgave at lægge gulve af forskellige arter og størrelser.

 

Trægulve, stengulve, klikgulve og klinkegulve, laminatgulve og vinylgulve – i mange forskellige slags huse og rum. Du skal også lægge mønstre og afstemme farver, så de passer til vægge, gardiner og møbler.

 

Der er mangel på dygtige gulvlæggere, så du får praktikpladsgaranti og gode jobmuligheder. Vil du hellere læse videre, kan du for eksempel blive byggetekniker, konstruktør eller produktionsteknolog.

 

Læs mere på: https://www.mercantec.dk/uddannelser/erhvervsuddannelser/toemrer-gulvlaegger-og-taekkemand/gulvlaegger