Tæpper og gulve til erhverv

Hos Hoka Erhvervsgulve har vi mange års erfaring med gulvløsninger til alle typer erhverv. Vi løser større opgaver for flere af landets kommuner samt boligforeninger, og har leveret professionelle gulvløsninger til alt fra færger, lufthavne, hoteller, skoler og industrikøkkener m.fl.


 

I vores erhvervsafdelinger står vi klar til at vejlede dig omkring de bedste gulvløsninger til lige netop dit projekt. I vores butikker samt showroom er flere af vores mest populære gulve monteret i felter, hvilket giver dig  mulighed for at se og fornemme en række af de løsninger, vi tilbyder.

 

Derudover kan du også få besøg af en af vores kompetente erhvervssælgere, der ud fra dine ønsker og projektets karakter kan rådgive omkring det mest optimale valg af gulv. Hos Hoka har du også altid mulighed for at låne et udvalg med hjem, inden du træffer dit endelige valg. Alt dette er med til at sikre, du finder den bedst mulige løsning til dit erhvervsprojekt.

 

Kontakt Hoka Erhvervsgulve på tlf.: 77 77 77 17 eller erhverv@hokagulve.dk for et uforpligtende tilbud.

 

Du finder vores afdelinger her.


Trappeopgang for DAB

Trappeopgange for DAB

Tæppefliser for Power i Esbjerg

Tæppefliser for Power

Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg

Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg

7000 m2 gulv for Adsbøll

7.000 m2 gulv for Adsbøll

Gulve i 33 eurodan-huse

Gulve i 33 eurodan-huse

1.000 m2 tæppefliser på Ådalskolen Bohr

1.000 m2 tæppefliser - Ådalskolen Bohr


Professionelle gulveløsninger til erhverv

Vi ved, hvor høje krav der stilles til erhvervsgulve og hos os er intet projekt for stort eller småt. Så hvad end du søger et nyt gulv til et butikslokale, institution, kontorbygninger, typehuse, udlejningsejendomme, industri, eller hvilken som helst anden form for erhvervslokaler, er det os, du skal vælge. Ønsker du montering af en vore professionelle gulvmontører, er dette også noget vi klarer. Og fik vi nævnt, at det er uanset hvor i landet, der er tale om? Alt dette er naturligvis fuldstændig uforpligtende og blot en del af den kendte og gode Hoka-service. Tøv ikke med at kontakte os - vi glæder os til at tilbyde dig markedets bedste service og pris!


Kontakt Hoka Erhvervsgulve på tlf. 77 77 77 17 eller erhverv@hokagulve.dk