Hoka Tæpper & Gulve A/S

Hoka Tæpper & Gulve består af 5 fysiske butikker i Vejle, Kolding, Aabenraa, Sønderborg og Esbjerg, samt en stor webshop med landsdækkende levering.

 

Tilsammen tilbyder vi et af markedets største udvalg af tæpper, gulve og gardiner. Se adresser og åbningstider for dine lokale Hoka Tæppe & Gulve her.

 

Med mere end 30 års erfaring garanterer vi derfor de bedste tæppeløsninger til både private og erhverv. Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen lige fra rådgivning omkring valg af gulvtype til montering og efterbehandling.

 

Teamet består pt. af 25+ medarbejdere fordelt på butiksassistenter, montører, marketing- og administrative medarbejdere. Du kan finde kontaktoplysninger samt se de medarbejderne i de enkelte butikker her.

Børsens Gazellepris: Et kvalitetsstempel for Hoka Tæpper & Gulve

Hos Hoka Tæpper & Gulve er vi stolte over, at vores erhvervsafdeling i Esbjerg har modtaget Gazelleprisen 2023.

 

Børsens Gazellepris er en anerkendelse af vækstvirksomheder i Danmark. Prisen gives til virksomheder, der har haft en vækst i omsætningen på mindst 25 % over en periode på tre år.

 

Prisen er en vigtig anerkendelse for vækstvirksomheder, da den viser, at de er veldrevne og har en sund forretningsmodel. Gazellevirksomhederne er ofte innovative og har en klar vision for fremtiden.

 

For det andet kan prisen være med til at øge virksomhedens omdømme. Gazelle-virksomhederne ses ofte som værende innovative og veldrevne. Dette kan være med til at tiltrække nye medarbejdere og investorer.

 

For det tredje kan prisen være med til at motivere virksomhedens medarbejdere. Gazelleprisen er en anerkendelse af medarbejdernes indsats. Det kan være med til at øge motivationen og trivslen i virksomheden.

Hoka som årets Gazelle 2023


Det siger vores kunder på Trustpilot

"Super service og god kommunikation fra start til slut 👍 Varmeste anbefalinger herfra." -Oliver

"Fantastisk hurtig og god ekspedition både i forhold til kommunikation og levering." - Joan

"Den bedste service, jeg nogensinde har fået👌🏻og tæpper i super kvalitet. En helt igennem god oplevelse." - JetteSikker handel på HokaGulve.dk

e-mærket er din garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. For forbrugerne betyder det en let og lige vej til bedre online shopping. ​e-mærket er en nonprofitorganisation grundlagt i år 2000 der samler butikker og forbrugere om at styrke dansk e-handel til fordel for os alle.

Fremragende 4.8


Socialt ansvar (CSR)

Hos Hoka Tæpper & Gulve er vi meget taknemmelige for den succes, vores kunder har givet os. Det er derfor helt naturligt for os at give noget tilbage som tak. Derfor støtter vi årligt lokalsporten i det midtjyske, samt en lang række velgørenhedsorganisationer som f.eks. JulemærkefondenFamilier med kræftramte børn og Danske hospitalsklovne.


Sådan handler du på HokaGulve.dk

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:

1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger.

3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.

4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.


Ledige stillinger

Vi er fortsat i vækst, og søger derfor løbende nye medarbejdere. Du kan se, om vi har nogle ledige stillinger her