Om Hoka Tæpper og Gulve

COVID-19 - Information i forbindelse med corona

Vi holder åbent og leverer som normalt! Hos HokaGulve.dk følger vi sundhedsstyrelsens retningslinjer og vi holder tæt øje med udviklingen. P.t. holder vi åbent som normalt, men der kan dog forekomme en forlænget leveringstid. 

Hvem er Hoka Tæpper & Gulve A/S

Hoka består i dag af 4 fysiske butikker i midt- og sønderjyske samt en webshop, og tilbyder et af markedets største udvalg af tæpper, gulve og gardiner. Med mere end 30 års erfaring garanterer vi derfor de bedste tæppeløsninger til både private og erhverv. Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen lige fra rådgivning omkring valg af gulvtype til montering og efterbehandling.


Teamet består pt. af 25+ medarbejdere fordelt på butiksassistenter, montører, marketing- og administrative medarbejdere. Du kan finde kontaktoplysninger samt se de medarbejderne i de enkelte butikker her.  


Hos Hoka tilbyder vi et stort udvalg af trægulve, laminatgulve, væg-til-væg-tæpper, løse tæpper, vinylgulve, linoleumsgulve, Id gulve, LVT & korkgulve. Uanset hvad du vælger, går vi ikke på kompromis med kvalitet eller udførelsen! På den måde sikrer vi at have branchens mest tilfredse kunder.

 

HokaGulve.dk er e-mærket

e-mærket er din garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. For forbrugerne betyder det en let og lige vej til bedre online shopping. ​e-mærket er en nonprofitorganisation grundlagt i år 2000 der samler butikker og forbrugere om at styrke dansk e-handel til fordel for os alle.

 

HokaGulve.dk på Trustpilot

Socialt ansvar (CSR)

Hos Hoka Tæpper & Gulve er vi meget taknemmelige for den succes, vores kunder har givet os. Det er derfor helt naturligt for os at give noget tilbage som tak. Derfor støtter vi årligt lokalsporten i det midtjyske, samt en lang række velgørenhedsorganisationer som f.eks. JulemærkefondenFamilier med kræftramte børn og Danske hospitalsklovne.

Gazelle prisen

Dagbladet Børsen foretager hvert år en kåring af årets Gazellevirksomheder. Gazeller er virksomheder, der har leveret løbende vækst og fordoblet omsætning eller bruttoindtjening over de seneste fire år.

Som Gazelle er man rollemodel, der skaber job, vækst og optimisme over hele Danmark. Gazellevirksomheder trodser lav vækst, demografisk modvind, usikkerhed om fremtiden og ændring af spilleregler – med vidt forskellige forretningsidéer og virksomhedsstyringer.

Sådan handler du på HokaGulve.dk

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:

1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger.

3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.

4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

Ledige stillinger

Vi er fortsat i vækst, og søger derfor løbende nye medarbejdere. Du kan se, om vi har nogle ledige stillinger her