GRATIS opmåling af dit gulv!

Hos Hoka tilbyder vi gratis opmåling i forbindelse med køb og montering af gulve og tæpper.

 

Det er vigtigt med omhyggelig opmåling, da det har stor betydning for om gulvet kommer til at ligge rigtigt, og ikke mindst for prisen på din gulvløsning.

 

Opmåling har desuden indflydelse på valg af gulvbelægning og fx tæppets størrelse. Benyt derfor muligheden for gratis opmåling, hvor du samtidig får rådgivning og inspiration til den rigtige gulvløsning / tæppeløsning.

 

Hvor gælder tilbuddet?

For større opgaver tilbyder vi opmålinger i hele landet. Ved mindre opmålinger gælder tilbuddet dog kun i Vejle, Kolding, Sønderborg og Esbjerg samt de omkringliggende byer.

 

Kontakt din lokale Hoka Tæpper & Gulve på tlf.: 77 77 77 17 eller send os en mail (klik her) for en gratis opmåling.

Gratis opmåling af gulve

 

Sådan opmåler du dit gulv

Der er ikke to rum der er ens. Formen, væggene - er de helt lige eller hælder de lidt, antallet af døre og kroge mv. Jo mere irregulær rummet er, desto sværere kan det være at beregne, hvor meget gulv, der skal bruges.

 

En god tommelfingerregel er at du skal måle gulvet og ikke væggene, så du får de rigtige mål. Opmål rummets længde og bredde og planlæg, hvordan du vil have gulvet til at ligge.

 

I langt de fleste tilfælde vil man lægge man gulvet parallelt med rummets længde. Husk at du alt bør altid have et mellemrum på 10 mm. mod vægge, vindueskarme, trapper mv. så gulvet kan udvide sig og arbejde når fugtigheden i rummet ændre sig. Eller risikerer du åbne samlinger eller er gulv der knirker.

 

Når du har mål og udregnet hvor mange kvadratmeter gulv du skal bruge, skal du at regne lidt spild med. Da vi kun sælger gulve i hele pakker kan det nogle gange godt betyde en ekstra pakke eller to. Til et almindeligt rum kan du forvente at bruge ca. 5 % ekstra gulv og til et mindre rum med mange detaljer i gulvfladen kan der kræves 10 % ekstra. Nogle gange mere. Det er bare et estimat og vi henviser til de enkelte producters forventning til % spild på netop deres gulv. 

Bestil en gratis opmåling her