Se din nye tæppe eller gulvløsning med en visualizer


Se gulvet hjemme hos dig selv! 

Det kan svært at tage en endelig beslutning når man kun kan se tæppet eller gulvet på nogle billeder i webshoppen. Derfor tilbyder vi, foruden muligheden for at bestille en tæppe- eller gulvprøve, nu også muligheden for at se gulvet virtuelt i en 'Visualizer'.

 

Uanset om det handler om du søger inspiration til et nyt gulvtæppe, tæppefliser eller et laminat, træ- eller LVT gulv, så finder du helt sikkert noget i vores store sortiment, som passer til dit hjem. Men en 'Visualizer' kan du nemlig nemt afprøve hvilken farve eller hvilket format, der passer bedst til din personlige stil.

 

Så prøv at lægge dit ønskegulv eller tæpper virtuelt i en 'Visualizer' fra en af vores nedenstående leverandører.


Visualiser dit nye gulv med HARO

Med HARO's Room Visualizer kan du tage et foto med din smartphone eller tablet og upload det og få sekunder senere kan du allerede se, hvordan dit ønskegulv kommer til at se ud i dit hjem.

 

Fotoet af det færdigt indrettede rum, kan du naturligvis sende direkte pr. e-mail til os eller endda printe det ud så du nemt kan dele dit valg med familie og venner eller andre beslutningstagere.

 

 


Få inspiration til nye gulve fra Tarkett

At vælge et nyt gulv kan være en stor beslutning, og derfor er det vigtigt at overveje hvilket gulv, der bedst passer til din indretning og din livsstil. Dit personlige udtryk er vigtigt i hjemmet, og dit valg af gulv er vigtigt for at skabe et hjem, som du trives i, og som passer til din livsstil.

 

Med Tarkett får du mange forskellige typer af gulve, fra plankegulve til slidstærke laminat- og vinylgulve, som alle er lette at lægge, og som fås i både naturtro eller med et mere legende farver og mønstrer. Tarkett har gulve til til alle husets rum herunder køkkenet, soveværelset, børneværelset, gangen, hjemmekontoret, stuen og badeværelset.

 

Oplev Tarketts store udvalg ved at visualisere det i deres Room Designer. Her får du mulighed for at uploade dit eget billede for at teste gulvet i dit hjem.