Hos Hoka Tæpper & Gulve tilbyder vi professionel gulvafslibning til skarpe priser. Som udgangspunkt tilbyder vi kun gulvafslibning indenfor en rimelig radius af vores tæppe- og gulv butikker, men vi kører gerne længere for den rette opgave.


Afslibning af sildebensgulve

Et godt tilbud på gulvafslibning! 

Lad vores uddannede fagfolk slibe dine gulve, så de bliver flotte som nye! Med mere end 30 års erfaring i branchen løser vi alle opgaver hurtigt og effektivt. 

Hvad koster det at få slebet gulve?

Alle gulve er forskellige og det er prisen derfor også – af samme årsag finder du heller ikke en vejledende pris her på HokaGulve.dk, men du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på at få dit gulv afslebet og efterbehandlet.

 

Vi er yderst konkurrencedygtige i vores nærområder, men giver også gerne et uforpligtende på større opgaver i Nordjylland samt på Fyn og Sjælland.


Priseksempler på afslibning af gulve

Vi har en fast pris på afslibning, da der er mange faktorer som spiller ind.

 

Hvilket type gulv skal afslibes og hvordan er gulvets nuværende stand. Hvordan er adgangsforholdene, kørsel til og fra stedet samt opgavens omfang of kompleksitet mv.

 

Til gengæld garanterer vi dig, at vores priser er yderst konkurrencedygtige! Grundet vores mere end 30 års erfaring i branchen udfører vi opgaven hurtigt og effektivt. 

 

Tilbud på gulvafslibning Hoka


Slibning af trægulv

Gulvafslibning – pris og kvalitet

Som i så mange andre brancher går prisen på gulvafslibning og kvaliteten heraf hånd i hånd. Vi dog gennem mange års erfaring effektiviseret vores arbejdsgang og kan der for tilbyde professionel gulvafslibning til en yderst fordelagtig pris.

Ønsker du et tilbud på afslibning af dine gulve?

Få et tilbud på afslibning af den gulve allerede i dag. Det er gratis og 100% uforpligtende.

 

Send os en forespørgsel her hvor du lige uddyber lidt om gulvets type og nuværende beskaffenhed samt hvor i landet du bor. Så vender vi tilbage hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer i hverdage.  


Uforpligtende tilbud på slibning af gulve

Uanset hvor du bor i landet vil vi altså gerne sende dig et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning.  Og bor du i nærheden af vores butikker, så kigger vi også gerne forbi.

Vi starter dog altid med indledende og uforpligtende telefonsamtale, hvor vi hører dine ønsker og får afstemt.

 

I nogle tilfælde er en polering måske tilstrækkeligt, hvor der i andre grelle tilfælde både kræves ekstra gulvafslibning samt yderligere efterbehandling af gulvet.

 

Vi vil altid gerne tilsikre, at du ikke står og skal betale for mere, end du havde regnet med, grundet uforudsete komplikationer eller misforståelser.

 

Få et tilbud på gulvafslibning