Montering af tæpper og gulve

Lad vores professionelle montører klare alt det hårde arbejde og få det bedst mulige resultat. Det er slet ikke så dyrt som du tror! Med mere end 30 år i gulvbranchen, har vi stor erfaringen med at monterer diverse gulvløsninger for både privat og erhverv.

 

OBS: Ved mindre opgaver tilbyder vi dog kun montering i Vejle, Kolding, Aabenraa, Sønderborg og Esbjerg samt de omkringliggende byer. Uddyb gerne din forespørgsel.


Montering af gulve og tæpper

Uanset om det er montering af laminat- og trægulve eller montering af gulvtæpper, så står vores professionelle montører klar til at hjælpe dig med en flot gulvløsning.

 

De fleste gulve kommer i dag med et indbygget klik-system, der tillader en nem montering såfremt man har hænderne skruet rigtigt på. Men selvom gulvet er nemt at lægge, kan der opstå andre udfordringer ved monteringen.

 

Det kan være rummets facon, en skæv mur, en halvmur midt i rummet osv. Eller måske skal under undergulvet først planes ud med slibning og spartling.

 

Nogle gange kan der også være lovmæssige og forsikringsmæssige årsager til at vælge en faguddannet montør, som f.eks. ved montering af homogen vinyl i vådrum.


 

Montering af sildebensparket

Et gulv i sildebensparket er en større udskrivning for de fleste husholdninger, og derfor er det også vigitgt at monteres korrekt.

 

Hos Hoka Tæpper og Gulve har vores montører stor erfaring med montering af sildesbensparket, og vi sikrer dig bedst mulige resultat hver gang.

 

Sildebensparket er et poplært valg både blandt unge og ældre, for alle elsker sildebensparket. Det er gulv der aldrig går af mode, og derfor ofte en god investering i huset.

 

Det hedder et sildebensparket fordi parketstavene lægges i en ret vinkel mod hinanden, så der dannes et V.

 

Det giver gulvet et smukt lysspil på overfladen, og hver variant har sin helt egen påvirkning på rummet. Et enkelt sildebensmønster virker let og elegant, hvorimod et dobbelt sildebensmønster virker mere massivt.

Montering af sildebensparket


Søgte du Gulvafslibning?

Hos Hoka Tæpper & Gulve tilbyder vi professionel gulvafslibning til skarpe priser. Som udgangspunkt tilbyder vi kun gulvafslibning indenfor en rimelig radius af vores tæppe- og gulv butikker, men vi kører gerne længere for den rette opgave.

 


Gratis opmåling!

Vidste du, at vi hos Hoka Tæpper & Gulve tilbyder en gratis opmåling i forbindelse med dit køb? Så er du helt sikker på, at målene stemmer inden du lægger dit nye gulv eller tæppe. Du skal du bo i nærheden af én af vores butikker for at benytte tilbuddet.