Generelle vilkår for deltagelse i konkurrencer på HokaGulve.dk samt vores butikker

Disse betingelser gælder i det omfang, der ikke er angivet noget særligt i den konkrete konkurrenceannonce. Det vil sige, at disse betingelser gælder sammen med den konkrete annonceartikel. Læs derfor begge grundigt.

 

Formålet med konkurrencen er at markedsføre HokaGulve.dk samt evt. vores fysiske butikker Hoka Tæpper & Gulve.

 

(HokaGulve.dk og Hoka Tæpper & Gulve omtales herefter som 'Hoka')

 

Med mindre andet er tilkendegivet, er deltagelsen gratis, og hver person kan kun deltage én gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen. Vores Konkurrencer har kun til formål at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Hoka.

 

Alle konkurrencevindere kontaktes direkte. Hoka forbeholder sig retten til at offentliggøre navn på vinderen af en konkurrence på såvel HokaGulve.dk som andre social medier, som Hoka anvender.

Deltagerne accepterer, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag.

 

Præmier, der ikke er afhentet 3 uger efter de er vundet, forbliver Hoka's ejendom. I forbindelse med afhentning af præmier kan Hoka kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation som pas eller kørekort.

 

Tilmeldinger modtaget efter sidste tilmeldingsfrist vil ikke komme i betragtning. Det er alene Hoka, der afgør om en tilmelding, er modtaget rettigdigt og kan godkendes.

 

Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. Hoka kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen, hvad enten det sker på internettet, i butikkerne, pr. telefon, e-mail, post etc.

 

Hoka kan bestemme, at deltagelse i en konkurrence alene kan begrænses til en bestemt form for tilmelding eller i et begrænset fora som f.eks. HokaGulve.dk, kupon i avisen eller butikkerne, Facebook ect.


Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter. En gevinst vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af gevinsten vil overtræde lovgivningen.

 

Ved deltagelse i en konkurrence hos Hoka er man indforstået med konkurrencereglerne. Hoka forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel og Hoka's afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

 

Nogle konkurrencer kræver tilmelding af vores nyhedsbrev. Du kan læse om vores betingelser for tilmelding af nyhedsbrevet samt vores persondatapolitik her.