Sildebensparket og mønstre

Eksklusivt look ✓
Tidsløst gulv ✓
Godt indeklima ✓
Slidstærkt ✓


Vejl. udsalgspris:

Kvadratmeterpris:

Eksklusivt look med sildebensparket

Et mønstret trægulv giver dit rum et majestætisk og eksklusivt udtryk, som uden tvivl vil gøre indtryk på dine gæster. Den flotte overflade ændrer sig alt efter hvordan lyset falder ind i rummet.

Rengøring og pleje af dit trægulv

Den daglige rengøring klares let med en kost eller støvsuger, med parketmundstykke. Til den grundigere rengøring, anbefaler vi en hårdt opvredet klud eller moppe, tilført et plejeprodukt efter producentens anbefalinger. Du kan altid få hjælp og vejledning til pleje af dit trægulv i din lokale HOKA butik. 

Solid konstruktion, naturligt look

Det flotte mønsterparket er opbygget i flere lag for at sikre at gulvet ikke slår sig eller laver revner efter montering.
Du skal ikke være bange for at vælge et trægulv med knaster da de selvfølgelig er blevet forstærket i produktionsfasen - og de giver dit trægulv et helt unikt og naturligt look.

Montering af trægulve

Du kan let montere dit nye trægulv selv, men hvis du hellere vil bruge din tid på noget andet, kan du bestille en af vores professionelle gulvlæggere til at gøre det for dig. På den måde er du sikker på at gulvet er korrekt monteret - og du kan læne dig tilbage og nyde dit nye smukke parketgulv.