Tilbud!
Akustikgulv Fransk Røget eg Disano Classic Aqua

Akustikgulv Fransk Røget eg Disano Classic Aqua

Pris pr. m2 kun: 359,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 419,00 DKK

Pakkerpris: 858,01 DKK 1.001,41 DKK

Vejl. udsalgspris 1.001,41 DKK

Ingen bedømmelse
Mere end 30 år i branchen, prismatch samt hurtig levering
er din garanti for en god handel på HokaGulve.dk
Beregn

Pakker

Det bedste af alle verdener!

Her får du et gulv, hvor vi har kombineret alle fordelene ved et laminatgulv i et og samme produkt. Du får ikke bare en høj slidstyrke og lang levetid. Vælger du et Disano Classic gulv får du også et smukt gulv, der føles dejlig varmt og blødt for fødderne at gå på. Desuden sørger det integrerede korkunderlag for, at du slipper for unødig trinstøj. Du får hele 25 års garanti, på dette behagelige og slidstærke laminatgulv. Gulvet er selvfølgelig også UV-lysbestandigt. Det betyder at du ikke skal bekymre dig om at farven bliver bleget af solen, i årernes løb.

Let at lægge og vedligeholde

Dit nye bløde Disano ClassicA gulv er selvfølgelig også udstyret med det gennemtestede kliksystem, der gør at du let selv kan lægge gulvet. De smukke brede planker gør at evt. ujævnheder i underlaget ikke ses tydeligt efter lægning, men husk at producentens forskrifter til undergulvets planhed, altid bør overholdes! 

Gulvet med vinyloverfladen er meget let at vedligeholde i hverdagen. Du skal blot bruge en støvsuger eller en kost til den lette rengøring. For en grundigere rengøring bruger du blot en hårdt opvredet klud eller moppe, sammen med en af vores anbefalede rengøringsmidler.

Du kan selvfølgelig også vælge at lade en professionel gulvlægger, montere dit nye gulv. Kontakt din nærmeste HOKA-butik for et samlet tilbud, eller klik her for at bestille en gratis opmåling og tilbud nu.

 

 

 

Særlige fordele

Lyddæmpende

Garanti

25 år i private hjem

Egnet til gulvvarme?

Ja

Lægning

Nem, med kliksystem

Dimensioner

9,3 x 235 x 2035

Navn

Fransk Røget Eg

Fas

Faset på alle 4 kanter

Overflade

Børstet

Varenr.

535701

nbsp;

Vi har altid et godt tilbud på tæpper og gulve - find din lokale Hoka her.

Kvadrameterpris 359,00 DKK
Vejl. udsalgspris: 419,00 DKK
Tekst i grå felt Pakkerpris:

Kommentarer 0