Tilbud!
Laminatgulv 3 Stav Sten eg Haro TRITTY 90

Laminatgulv 3 Stav Sten eg Haro TRITTY 90

Pris pr. m2 kun: 143,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 159,00 DKK

Pakkepris: 317,46 DKK 352,98 DKK

Vejl. udsalgspris 352,98 DKK

Ingen bedømmelse
Mere end 30 år i branchen, prismatch samt hurtig levering
er din garanti for en god handel på HokaGulve.dk
Beregn

Pakker

Flot 3-stavs laminatgulv fra HARO

Dette er et allround gulv, til det moderne hjem. Laminatgulvet er perfekt til den aktive familie, der ønsker en hyggelig og varm stemning i deres hjem. Takket være en stærk laminatoverflade er gulvet både vedligeholdelsesfrit, rengøringsvenligt og slidstærkt. Gulvet skal blot vaskes i Clean & Green rengøringsmiddel med en hårdt opvredet flad moppe.

Gør det selv eller lad HOKA lægge gulvet

Gulvet er forsynet med kliksystem i samlingerne, hvilket betyder, at gulvet er relativt let at lægge. Klikgulve er udviklet primært for ”gør-det-selv-folket”, så det er overkommeligt selv at påtage sig opgaven med montering. Er du ikke Handyman, så kan vi selvfølgelig lægge gulvet for dig, så du får en en fix og færdig løsning. Få et samlet tilbud i din HOKA-butik eller bestil gratis opmåling og tilbud nu.

Hvilke alternativer er der til dette gulv?

Dette gulv anbefaler vi i rum med let brug - hvor man ønsker et flot gulv til en lav pris, der er nemt at vedligeholde. Skal man absolut finde svagheder, så er det en svaghed ved alle lamínatgulve, at gulvet kan føles en anelse koldt pga. en hård og syntetisk overflade. Ønsker du et helt naturligt gulv, skal du vælge et gulv af træ, kork eller linoleum. Disse gulve vil samtidig også give dig en overflade, som føles varmere. De nævnte gulve er dog også væsentligt dyrere. Alternativt kan du placere flotte løse tæpper til at lune på dit laminatgulv. Vi har et stort udvalg af løse tæpper hos HOKA. Laminatgulvet kan som nævnt ikke benyttes i badrum og andre vådrum, og her anbefaler vi i stedet vådrumsvinyl eller linoleum.

 

 

Enhed:

Sælges kun i hele pakker á 2,22kvm

Træsort:

Eg

Størrelse:

7 x 193 x 1282 mm

Garanti:

15 år i private hjem

Overflade:

Authentic mat overflade med flot struktur

Kliksystem:

Top connect kliksystem

Gulvvarme:

Ja

Sortering:

Sten Eg 3-Stav

 

Vi har altid et godt tilbud på tæpper og gulve - find din lokale Hoka her.

Kvadrameterpris 143,00 DKK
Vejl. udsalgspris: 159,00 DKK
Tekst i grå felt Pakkepris:

Kommentarer 0