Laminatgulve plank

Det robuste gulv der er let at vedligeholde

Hvis dit nye gulv skal være slidstærkt og samtidig let at vedligeholde, kan et laminatgulv være den helt rigtige løsning. Hos Hoka tilbyder vi altid et kæmpe udvalg af forskellige varianter, så du kan være sikker på at finde et, der matcher dine behov. De mange overflader på vores laminatgulve, vil giver dit rum et flot udtryk, uanset om du er til det klassiske look eller et mere rustikt look. Ønsker du selv at stå for monteringen, gøres dette let ved hjælp af laminatgulvets klik-system. Vores professionelle gulvmontører står naturligvis også altid klar til at gøre opgaven for dig. Vejl. udsalgspris:

Kvadratmeterpris:

{{product.Title}} {{product.Title}}

Vejl. udsalgspris:

Kvadratmeterpris:

Klassisk laminatgulv

Når du vælger et klassisk laminatgulv, får du et af de mest slidstærke og praktiske gulve på markedet. På denne side finder du både 2- og 3-stavsgulve, der alle skaber et flot spil og naturlig stemning i dit rum.

Montering af dit nye laminatgulv

​​​​​Alle vores laminatgulve er lavet med et simpelt og gennemtestet klik system som gør gulvet let at lægge - uanset din erfaring med gulvlægning. ​​Når blot du følger den udførlige vejledning, der følger med når du køber dit laminatgulv hos HOKA, så kan du nemt og hurtigt lægge dit nye gulv. Ønsker du at en vores professionelle gulvmontører skal stå for opgaven, klarer vi også det. 

Hvorfor vælge et laminatgulv

Der er mange fordele ved at vælge et laminatgulv. En af de største fordele er dog at gulvet er let at rengøre og vedligeholde. Dertil kommer, at det er et robust og slidstærkt gulv, som holder i mange år frem. 

Et praktisk og slidstærkt gulv

Et laminatgulv er et meget populært valg hos vores kunder. Gulvet er meget praktisk og slidstærkt, da den glatte overflade ikke suger støv og snavs til sig, og derfor er det let at rengøre. Så uanset om du er til et klassisk 3-stavs laminatgulv, eller bedre kan lide den lidt bredere 2-stavs laminat, så kan du helt sikkert finde en variant der passer lige til dig, her hos os.