Tilbud!
Laminatgulv Dark Fumes Oak Tarkett SoundLogic

Laminatgulv Dark Fumes Oak Tarkett SoundLogic

Pris pr. m2 kun: 158,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 215,00 DKK

Pakkepris: 276,50 DKK 376,25 DKK

Vejl. udsalgspris 376,25 DKK

Ingen bedømmelse
Mere end 30 år i branchen, prismatch samt hurtig levering
er din garanti for en god handel på HokaGulve.dk
Beregn

Pakker

Lyddæmpende gulv

Hvilken følelse ønsker du, at dit rum skal formidle? Minimalistisk og afstressende eller varmt og hyggeligt? Det store udvalg af gulve i Sound Logic kollektionen giver næsten uendelige designmuligheder, og det er nærmest kun din fantasi, der sætter grænser for dit projekt.
Som navnet antyder er hvert enkelt bræt udstyret med en lyddæmpende bagside, som primært er med til at sænke støjniveauet i lokalet, til et behageligt niveau. 

Let og hurtig montering

Gulvet er selvfølgelig udstyret med et limfrit 2-lock låsesystem. Det betyder at du sagtens selv kan lægge dit nye gulv, ligesom du sparer tid på at lægge det, takket være det simple låsesystem.

Bæredygtigt gulv og godt indeklima

Dit nye lyddæmpende gulv er produceret af 84% naturligt, fornyelige materialer og materialerne er leveret af leverandører der alle er PEFC certificeret. Vi har altså valgt at tage ansvar når det gælder bæredygtighed hos vores produkter og når du vælger et gulv fra Hokas Sound Logic serie, så er du med til at gøre en positiv forskel for vores miljø.
Dette laminatgulv afgiver ovenikøbet meget lave emissioner, der ligger langt under kravene i fra den europæiske standard. Dermed får du et godt og sundt indeklima i din bolig, når du vælger dette laminatgulv.

Rengøring og vedligehold

Den hårde overflade, der er meget modstandsdygtig overfor ridser og mærker, gør det svært for støv og smuds at sætte sig fast. Så her har du altså et gulv, der er yderst let at rengøre. Til dagligt kan du nøjes med en kost eller en støvsuger – og skal du være lidt mere grundig, bruger du blot en opvredet klud eller moppe.

I hvilke tilfælde skal jeg ikke vælge dette laminatgulv?

Dette gulv egner sig ikke til badeværelser eller andre vådrum. Mangler du et gulv til et sådant, anbefaler vi at du vælger en af vores vådrumsvinyler eller 100% naturlige linoleumsgulve.
Få et tilbud i din HOKA-butik eller bestil gratis opmåling og tilbud nu.

 

 

 

 

Enhed

Sælges kun i hele pakker á 1,754kvm.

Garanti

5 år i private hjem

Egnet til gulvvarme?

JA

Lægning

2-lock kliksystem

Dimensioner

10 x 194 x 1292 mm

Format type

Plank, ingen fas

Varenr.

8339212
Produkt navn Dark Fumes Oak
 

Vi har altid et godt tilbud på tæpper og gulve - find din lokale Hoka her.

 

Kvadrameterpris 158,00 DKK
Vejl. udsalgspris: 215,00 DKK
Tekst i grå felt Pakkepris:

Kommentarer 0