Trægulve

Naturligt udtryk ✓
Kan slibes ✓
Godt indeklima ✓
Prismatch ✓


Vejl. udsalgspris:

Kvadratmeterpris:

Trægulve - et naturligt valg

Trægulve handler også om den fantastiske følelse og fornemmelse af natur, når man mærker træplankerne med de bare fødder. His Hoka tilbyder vi trægulve til enhver smag, og giver gerne kompetent rådgivning i valg af træsorter og vedligeholdelse.


Vores gulve er færdigbehandlet fra fabrikken, og det betyder, at alle trægulve er klar til at blive taget i brug, kort tid efter at gulvene er lagt. Trægulve fra Hoka lægges af vores egne faglærte gulvlæggere.

Slibning og afhøvlning af trægulve

Hos Hoka Tæpper & Gulve har vi egne professionelle gulvlæggere, det betyder at vi også tilbyder slibning, afhøvlning, gulvpleje og reparationer af trægulve. Kontakt din nærmeste butik og hør mere. Vi er altid klar med et godt råd og et uforpligtende tilbud!

Billige trægulve - over tid

Trægulve er umiddelbart ikke den billigste løsning på nye gulve, men trægulve er slidstærke og kan holde mange år. Selv huse der er mere end 100 år gamle kan stadig have sine originale trægulve, hvis der er blevet passet godt på dem. Så selvom et nyt trægulv ikke virker som en billig investering, så kan trægulve vise sig at være en billigere løsning over tid.

Vedligehold af trægulve

Trægulve er nemme vedligeholde og kræver blot støvsugning samt en lejlighedsvis gulvvask. Inden du går i gang med at rengøre trægulvet bør du vurdere: Ser trægulvet tørt ud eller ser det fedtet ud? Tørt gulv skal vaskes med sæbespåner. Opløs dem grundigt i varmt vand, vask gulvet. Husk at skifte vand, hvis vandet bliver meget snavset. Gå ikke på gulvet, før gulvet er tørt. Fedtet gulv skal vaskes med universal rengøring, som du hælder i varmt vand.

Følg doseringsvejledningen. Universalrengøring trækker fedtet af gulvet, men vasker du konsekvent med universalrengøring, vil du efterhånden fjerne den beskyttelse, som et godt lag sæbespåner har givet gulvet. Husk derfor jævnligt at vaske gulvet i sæbespåner eller andre specialiserede plejeprodukter, da det giver den bedste beskyttelse.

Et gulv der passer til alle

Et trægulv fungerer med alle salg indretninger, hvad end du har en moderne eller mere traditionel stil. Et trægulv findes i et rigt udvalg af træsorter som f.eks. eg, kirsebær og valnød og have forskellige overflader til forskellige behov.