Parketgulve 3 stavs

Naturligt udtryk ✓
Kan slibes ✓
Godt indeklima ✓
Prismatch ✓


Vejl. udsalgspris:

Kvadratmeterpris:

Billige parketgulve i klassisk 3 stav

Disse flotte gulve er et meget populært valg, når vi snakker om trægulve. Den levende overflade giver rummet et flot farvespil der skifter alt efter hvordan lyset falder. Du finder her trægulve i ask, egetræsparket, kirsebærtræ, wenge, valnøddetræ, merbau, bernstein-robinie, ahorn, røget eg, parket i bøgetræ og afrikansk eg.

Rengøring og pleje af dit trægulv

 

Den daglige rengøring klares let med en kost eller støvsuger, med parketmundstykke. Til den grundigere rengøring, anbefaler vi en hårdt opvredet klud eller moppe, tilført et plejeprodukt efter producentens anbefalinger. Du kan altid få hjælp og vejledning til pleje af dit trægulv i din lokale HOKA butik. 

 

Solid konstruktion,  naturligt look

 

Som navnet indikerer, er et 3-stavs parketgulv lavet med 3 træstave der ligger ved siden af hinanden i bredden. På den måde får hvert enkelt guvlbræt et unikt udtryk og gulvet giver et flot farvespil i dit rum. De forskellige overfladebehandlinger gør at du kan vælge imellem et blankt eller et mat parketgulv, alt efter hvad du syntes bedst om.

 

Et parketgulv er opbygget i flere lag for at sikre at gulvet ikke slår sig eller laver revner efter montering. Du skal ikke være bange for at vælge et trægulv med knaster da de selvfølgelig er blevet forstærket i produktionsfasen - og de giver dit trægulv et helt unikt og naturligt look.

 

Montering af trægulve

 

Du kan let montere dit nye trægulv selv, men hvis du hellere vil bruge din tid på noget andet, kan du bestille en af vores professionelle gulvlæggere til at gøre det for dig. På den måde er du sikker på at gulvet er korrekt monteret - og du kan læne dig tilbage og nyde dit nye smukke parketgulv.