Nyhed Prismatch!

Hoka Lux Bouclé

169,00 DKK 228,00 DKK

Vejl. udsalgspris 228,00 DKK

Med Hoka Lux Bouclé væg-til-væg tæppet får du et lækkert kvalitetstæppe til en billig pris. Tæppet er fremstillet i samarbejde med danfloor og er lavet i 100% polypropylen. Derfor egner tæppet sig i rum med medium slid såsom værelser og stue. Hoka Lux Bouclé fåes i 3 unikke kollektionens farver. Takket være tæppets skumbagside får du her både et tæppe med en høj gangkomfort og med gode akustikegenskaber. 

 

Særlige fordele

Antistatisk overflade 

Farver

3

Egnet til gulvvarme?

Ja

Bagside

Glat skum

Størrelse

400 og 500 cm. bred
Bestil på: 77 77 77 17 eller mail
stk.

Et allergivenligt tæppe  

Ud over at gulvtæppets bløde overflade forbedrer akustikken i rummet, er det også bedre til at opsamle og holde på støvpartikler end eksempelvis hårde overflader såsom træ og klinker. Tæppets fibre binder nemlig de partikler og allergener der falder på gulvet, hvorfor du undgår at de hvirvler rundt i luften og ned i luftvejene. Takket være gulvtæppets rengøringsvenlige overflade kan du nemt og effektivt fjerne partiklerne og allergernerne med støvsugning. Støvsugning udgør derfor ét af de vigtigste elementer i den daglige vedligeholdelse af et gulvtæppe. Med en daglig støvsugning kan du fjerne mere end 80% af alt tørt snavs fra tæppet.  

Gør-det-selv eller alt-i-en løsning?

Hos Hoka er vi altid behjælpelig med monteringen af dit nye gulvtæppe. Du kan derfor nemt og hurtigt bestille en gratis opmåling og et tilbud på lægning af dit gulvtæppe lige her.  Ønsker du selv at montere dit nye gulvtæppe, står vores dygtige montører naturligvis også klar med gode tips og professionel rådgivning, så du er godt rustet til at give dig i kast med projektet. Vi glæder os til at hjælpe dig.
 

Hoka Lux Boucle