Hoka Tæpper & Gulve i Esbjerg

Tilbud på Moland 3-stavs parket

 


 

Hoka Erhvervsgulve i Esbjerg er blevet udnævnt som Gazelle virksomhed i 2023

Vi er meget stolte og beæret over at være udnævnt som Børsens Gazelle 2023. En lille klub for under 1% af virksomhederne i Danmark.

 

Det er en stor bedrift, der er et resultat af flere års hårdt arbejde og dedikation. Vores vækst er et resultat af flere faktorer, herunder:

 

Et stærkt brand og et godt omdømme. Hoka Erhvervsgulve er et velkendt navn i Esbjerg og omegn. Vi har et godt omdømme for at levere kvalitetsgulve til konkurrencedygtige priser.


En dygtig og erfaren medarbejderstab. Hos Hoka Erhvervsgulve har vi en dygtig og erfaren medarbejderstab, der er eksperter i moderne og praktiske gulvløsninger til alle typer erhverv.


Fokus på innovation og udvikling. Hos Hoka Erhvervsgulve er vi altid på udkig efter nye måder at forbedre vores gulvløsninger på. På den måde sikre vi vores kunder de bedste mulige løsninger.

Hoka Esbjerg Gazelle prisen 2023

 


Hoka Tæppe & Gulve i Esbjerg

 

Hoka Tæpper & Gulve i Esbjerg:

Glarmestervej 4, 6710 Esbjerg V.

 

Tlf - Butik: 32 12 15 15

Tlf - Erhverv: 41 94 15 15

 

Mail: esbjerg@hokagulve.dk

I butikken står Per og Allan klar til at hjælpe dig med at vælge den bedste gulvløsning til både privat og erhverv.

Åbningstider for butik:

Mandag: 10:00-16:00 Torsdag: 10:00-17:00
Tirsdag: 10:00-16:00 Fredag: 10:00-16:00
Onsdag: 10:00-16:00 Lørdag: 10:00-13:00

*Søn- og helligdage - lukket


Tæpper og gulve til Esbjergs bedste priser!

Velkommen hos Hoka Tæpper & Gulve i Esbjerg! Hos os får du tæpper og gulve til Esbjergs - hvis ikke Danmarks, bedste priser.

 

Du finder vores store tæppe- og gulvbutik på Glarmestervej 4 i Esbjerg V. I vores nye lyse lokaler får du rig mulighed for at se vores store udvalg af tæpper og gulve. 

 

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 10:00-17:00 og lørdage fra 10:00-13:00. Kig forbi og se vores store udvalg af tæpper og gulve, eller bestil et gratis og uforpligtende besøg af vores gulv- og tæppebus. Vi leverer og monterer tæpper og gulve i hele Esbjerg og omegn.

 

Måske har du allerede set vores tæpper og gulve på Hotel Britannia, i Powers nye butik, Jensens Bøfhus, City Nord, Esbjerg Lufthavn eller som fast samarbejdspartner for Esbjerg Kommune.

Hoka Tæpper og Gulve i Esbjerg

 Tæppebus Esbjerg og omegn

 

Book vores gulv- og tæppebus

Book et gratis og uforpligtende besøg af vores tæppebus! Vi kører i hele Esbjerg, Varde, Ribe og omegn.

 

Du ringer, vi bringer! Har du ikke mulighed for at komme til os, så kommer vi gerne til dig. Bestil et uforpligtende besøg af vores tæppebus, så kommer vi forbi din privat- eller firmaadresse med et udvalg af vores mange tæpper og gulve. Naturligvis gratis og helt uforpligtende.

 

Book et besøg på tlf.: 32 12 15 15 eller send os en mail på esbjerg@hokagulve.dk


Hoka Erhvervsgulve i Esbjerg

På samme adresse finder Hoka Erhvervsgulve, Esbjerg. Her står Per Theilgaard Jepsen klar med professionel betjening og vejledning til lige netop dit projekt. Hos Hoka Erhvervsgulve i Esbjerg er vi specialister i gulvløsninger til erhverv, og er derfor også kendte ansigter i Esbjergs erhvervsliv. Af lokale kunder kan nævnes Esbjerg Kommune, Esbjerg Lufthavn, Power, Hotel Britannia, Pedersen Gruppen m.fl. (Se flere referencer her.) Få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed på telefon 41 94 15 15 


Hoka Erhvervsgulve - Gulvløsninger til alle erhverv

Hoka Erhvervsgulve - din professionelle gulvpartnerHoka Tæppe og Gulve i Esbjerg

01.04.22 PRESSEMEDDELELSE

Hoka Tæppe & Gulve i Esbjerg overtager CVH Gulve

Hoka Tæpper & Gulve i Esbjerg er stolte over at kunne annoncere opkøbet af CVH Gulve. Dermed kan Claus Vogt Hansen forsat servicere eksisterende og nye erhvervskunder i tæt samarbejde med Per Theilgaard Jepsen og ejer af Hoka Esbjerg samt Sønderborg, Allan Greisen.

 

Som Claus’ kunder ved, er han yderst dedikeret til sit arbejde og sætter en stor ære i, at levere de bedste løsninger og service til hans og vore kunder. For Hoka Erhvervsgulve er det dermed også en stor glæde, at kunne tilføje endnu en professionel erhvervsmand til vores team.

 

Hos Hoka Tæpper & Gulve i Esbjerg får du tæpper og gulve til Esbjergs - hvis ikke Danmarks, bedste priser. Du finder vores store tæppe- og gulvbutik på Glarmestervej 4 i Esbjerg V, og i vores nye lyse lokaler får du rig mulighed for at se vores store udvalg af tæpper og gulve.

 

I butikken står Boris, Per, Allan og nu Claus klar til at hjælpe dig med at vælge den bedste gulvløsning til både privat og erhverv. Vi leverer og monterer tæpper og gulve i hele Esbjerg og omegn.

 

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 10:00-17:00 og lørdage fra 10:00-13:00 og tilbyder desuden gratis opmåling hjemme hos dig samt et besøg af vores tæppe- og gulvbus.

 

Hos Hoka Erhvervsgulve udfører vi innovative gulvløsninger i hele landet, med særlig ekspertise indenfor gulvløsninger til lokale erhverv bl.a. for Hotel Britannia, Power og Jensens Bøfhus i Esbjerg, City Nord, Esbjerg Lufthavn, LM Huse, Ommen A/S, Pedersen Gruppen, eller som fast samarbejdspartner for Esbjerg Kommune.

 


Gulvtæpper fra ege tæpper

Danske ege tæpper er en af Europas førende virksomheder indenfor design, udvikling og produktion af gulvtæpper i høj kvalitet og med miljøet i højsædet. Ege arbejder målrettet på at reducere miljøpåvirkninger fra produktionen af deres tæpper, og har en målsætning om at konstant at arbejde på at blive bedre til at håndtere miljømæssige, sociale og økonomiske udfordringer. ege tæpper blev grundlagt i 1938 og besidder den mest avancerede teknologi i branchen og er derfor i stand til at imødekomme kravene fra de internationale standarder Cradle to Cradle og som den eneste tæppeproducent i verden, Dansk Standards DS 49001 baseret på ISO 26000. Se vores store udvalg af gulvtæpper fra ege i butikken og book et udforpligtende besøg af vores tæppebus.

Gulvtæpper og vinylgulve fra Migadan

Danske Migadan har over 120 års erfaring i branchen og bestræber sig på at levere billige gulvtæpper og vinyler samt syntetisk græs, måtter og løse tæpper til konkurrencedygtige priser. I slutningen af 1960erne startede virksomheden, som nogen af de første i Danmark, at importere tuftede tæpper med gummibagside. Den dag i dag er dette en teknik, der stadig anvendes til produktion af tæpper. I dag råder Migadan A/S over 3 store lagerhaller i Odense samt et lager hotel i Jylland hvorfra de sender gulvbelægning i form af væg til væg tæpper, vinyler, syntetisk græs, afpassede tæpper og måtter.

Væg til væg tæpper fra Danfloor

Hos Hoka forhandler vi danfloor, der i 2002 blev en del af den globale koncern Ulster Carpet Group. Grundfilosofierne bag danfloor er innovation, kvalitet, sikkerhed og service. Danfloor tæpper er alle godkendt i overensstemmelse med Dansk Indeklima Mærkning. En væsentlig årsag til, at danfloors tæpper har succes er, at de har kontrol over produktionsprocessen. Danfloor står selv for at udvælge, teste og indkøbe rågarn og garn til tæpperne og produktionen sker egne fabrikker og er under omfattende kvalitetskontrol. Dette sikrer, at kvaliteten er optimal og at danfloor kan holde omkostningerne til produktion på et niveau, der er til gavn for danfloor, deres kunder samt slutbruger.

Tæpper fra Fletco Carpets

Fletco Carpets producerer et bredt udvalg af kvalitetstæpper til private og erhvervskunder. Fletco Carpets har stort fokus på at have en så bæredygtig produktion som muligt. Dette er en af grundene til, at de har valgt at gå over til at bruge 100% vedvarende og CO2-neutral energi på hele fabrikken. Hos Fletco Carpets foregår tæppefremstillingen på deres egen fabrik i Midtjylland, mens bagsidebelægningen pålægges på efterbehandlingsfabrikken, Foamtex, som Fletco Carpets er medejer af. Alle tæpper med tekstil- og filtbagside er indeklimamærket i henhold til Dansk Indeklima Mærkning. Desuden har Fletco Carpets også tilsluttet sig den europæiske allergimærkning fra TÜV, og laboratoriet kontrollerer, at alle krav er overholdt såvel i produktionsforløbet som i færdigvarerne. Fletco Carpets’ tæpper kvalitetstestes også i forhold til nationale såvel som internationale mærkninger og certifikater.

Gulve fra Tarkett

Tarkett har gennem 130 år leveret innovative, bæredygtige gulve af høj kvalitet til deres kunder. Målet er at give kunderne en ultimativ oplevelse med deres nye gulv, uanset om det drejer sig om trægulve, laminatgulve, vinylgulve, tæppefliser eller linoleumsgulve. Hos Tarkett sætter man en ære i at levere den ultimative kundeoplevelse og designe gulve som værner om miljøet og menneskers velvære. På HokaGulve.dk finder du bl.a. Tarketts store sortiment af vinylgulve, både som boligvinyl, vådrumsvinyl og vinylgulve til erhverv og industri. Tarkett's trægulve og laminatgulve er også blandt vores bestsellers her på shoppen. 

Gulve fra Wallmann

Wallmann's trægulve hedder WOODLINE. Trægulve giver rummet en naturlighed og personlighed. Hver planke eller stav er unik og har sin egen karakter, - ingen er ens. Wallmann producerer deres trægulve i lamelparket 3-stav og lamelplank, hvilket giver dig mulighed for at vælge det gulv som passer til dit hjem. Herudover producerer Wallmann også et stort sortiment af slidstærke laminatgulve, som vi forhandler i både butikken samt på vores webshop. I 2011 blev Wallmanns gulve både PEFC og FSC-certificeret. Begge er certificeringsordninger for bæredygtig skovdrift, hvilket vil sige, at skovdriften lever op til en række hensyn, der sikrer skoven nu og i fremtiden. Det betyder bl.a., at man planter et træ for hvert træ man fælder, og på den måde sikrer at skovene bevares. 

Korkgulve fra Wicanders

I årenes løb har Wicanders udviklet bæredygtige gulve med eksklusive egenskaber på grund af sin innovative Corktech-teknologi. Ved at bruge en unik konstrueret flerlagsstruktur, der kombinerer avanceret teknologi med korkens eksklusive naturlige egenskaber, opnås en højere standard inden for gulve, hvilket giver det perfekte match mellem design, velvære og holdbarhed. Wicanders korkgulve unikhed opnås ved løbende at undersøge, hvordan slutkunder bruger deres gulve. Wicanders korkgulve bruger en innovativ korkteknologi der sikre et stille og veltempereret miljø, som er slagfast og er meget behageligt at bevæge sig på.

Løse afpassede tæpper

I vores butik finder du ligeledes stor udvalg af løse tæpper. Vi har alt i kelimtæpper, ryatæpper, dirverse fladvævede tæpper, wiltontæpper og klassiske tidløse tæpper som f.eks. Casablance tæppet. Uanset din smag og indretning, så har vi et tæppe der passer til dit hjem.

Montering, levering samt gulvafslibning. 

Vores hold af professionelle montører står altid klar til at hjælpe dig med både levering og montering af dit nye gulv eller tæppe. Vi giver også gerne et tilbud på gulvafslibning eller udførsel af andre typer gulvbelægning som f.eks. epoxy mv.

  

Momondo anbefaler Hoka Tæpper og Gulve i Esbjerg