Hoka Tæpper & Gulve, Sønderborg

Billige tæpper og gulve i Sønderborg

Sønderborgs bedste priser på tæpper og gulve! 

På Grundtvigs Allé 202 i Sønderborg står Henrik og Peter klar til at rådgive dig.

 

Køb i  webshop  og afhent gratis i vores butik!

Kontakt butik: 77 77 77 17 eller mail
Facebook | LinkedIn | Instagram
Se flere billeder af butikken her.

Hoka Erhvervsgulve i Sønderborg

Er du erhvervskunde? Så klik her.

Åbningstider:

Mandag: 09:00-17:00 Torsdag: 09:00-17:00
Tirsdag: 09:00-17:00 Fredag: 09:00-17:00
Onsdag: 09:00-17:00 Lørdag: 10:00-13:00

 

 ​​​​​​Hoka Tæpper og Gulve i Sønderborg køber HLC Gulvservice

Hoka Tæpper & Gulve i Sønderborg opkøber HLC Gulvservice

Hos Hoka Tæpper & Gulve i Sønderborg er vi stolte over at kunne meddele, at vi har opkøbt HLC Gulvservice v/Henrik Lehmann Christensen.

 

HLC Gulvservice er et lokalt firma fra Broager med mere end 20 år i branchen.


Henrik Lehmann Christensen har stor erfaring med alt inden for montering af gulve, gulvafslibning, montering af tæpper og vinyl, samt trægulve og linoleum til både privat- og erhvervskunder.


Vi glæder os meget til samarbejdet, og er stolte over at kunne tilbyde vores kunder en så erfaren og dygtig fagmand som Henrik.

 

Kan Henrik hjælpe dig med en opgave? Så kontakt Hoka Sønderborg på tlf.: 88 77 06 20 eller soenderborg@hokagulve.dk

 

Offentliggjort i SønderborgNYT den 7. oktober 2021 - Link til artikel


Din lokale tæppe og gulv butik i Sønderborg

Hos Hoka Tæpper & Gulve i Sønderborg er vi taknemmelige for den støtte, vi har fået af de lokale. Derfor er en af vores målsætninger også at give tilbage til lokalmiljøet. F.eks. får vi vores gafiske materiale lavet lokalt i Sønderborg. Vi annoncerer på Radio Vicotria, og vi er fast sponsor for SønderJyskE

 

Derudover bidrager vi også til velgørenhed samt andre gode formål. Vi har f.eks. tidligere doneret 5.000 kroner samt fem procent månedens omsætning til Julemærkehjemmet i Kollund.


Hoka Sønderborg passer på miljøet ♻️

Hos Hoka Tæpper & Gulve i Sønderborg går vi meget op i miljøet, og derfor indsamler vi gulv- og tæpperrester til genanvendelse i samarbejde med Tarkett. 

 

Allerede tilbage i 1996 startede Tarkett Nordens første og eneste anlæg til genanvendelse af installationsspild for vinylgulve. I dag genanvendes ca. 400 ton hvert år, hvoraf godt 300 ton er Tarkett produkter og 75% af dette går tilbage som råvare til nye Tarkettgulve.

 

Overskudsmateriale, spild, og produkter som ikke opfylder specifikationerne, genanvendes i produktionen.

 

Efter brug kan Tarketts linoleums- og trægulve indgå som komposterbart materiale og derigennem nedbrydes til at indgå i det biologiske kredsløb. Ligeledes kan gamle vinylgulve genavendes og omdannes til trafikkegler, afløbsrør mv. 

 

Du kan læse mere om genanvendelse på Tarketts hjemmeside.

 

Hoka Tæpper og Gulve støtter SønderJyskE


Få besøg af vores tæppebus

Få besøg af tæppebussen i Sønderborg og omegn!

Du ringer, vi bringer! Book et gratis og uforpligtende besøg af vores tæppebus. Vi kører i hele Sønderborg og omegn.

 

Har du ikke mulighed for at komme til os, så kommer vi gerne til dig! Og vi tager selvfølgelig alle forbehold i forbindelse med Covid-19. Vi kører både ud til privat- og firmaadresser med et bredt udvalg af vores mange tæpper og gulve.

 

Tæpper og gulve har stor betydning for indretningen af dit hjem. Det er ofte en stor beslutning, der skal holde i mange år og derfor står vi klar til at rådgive dig i dit eget hjem. For dit hjem er noget ganske særligt, og det er vigtigt at du får taget de helt rigtige valg.

 

Med et besøg fra Hoka's tæppebus kan du få råd og vejledning gennem hele processen. Vi tager tæppe- og gulvprøver med hjem til dig, og kan i samme omgang komme med et konkret tilbud på montering, såfremt det ønskes.

 

Skynd dig at booke et inspirerende hjemmebesøg af vores tæppe- og gulvbus, så hjælper en vores professionelle konsulenter dig med at finde en skræddersyet løsning til dit hjem.

 

Naturligvis gratis og helt uforpligtende!

 

Book et besøg via vores kontaktformular, så kontakter vi for at aftale tid og sted. 

(Uddyb gerne din henveldelse, så vi kan forberede os bedst muligt inden samtalen.)

 

Ja tak, kig forbi!


Hoka Erhvervsgulve i Sønderborg

Hos Hoka Erhvervsgulve i Sønderborg står vi klar til at vejlede dig omkring de bedste gulvløsninger til lige netop dit projekt.

 

I vores butik kan du se de mest populære gulve monteret i felter, hvilket giver dig  mulighed for at se og fornemme en række af de løsninger, vi tilbyder.

Derudover kan du også få besøg af en af vores kompetente erhvervssælgere, der ud fra dine ønsker og projektets karakter kan rådgive omkring det mest optimale valg af gulv.

 

Hos Hoka har du også altid mulighed for at låne et udvalg med hjem, inden du træffer dit endelige valg. Alt dette er med til at sikre, du finder den bedst mulige løsning til dit erhvervsprojekt.

 

Vi ved, hvor høje krav der stilles til erhvervsgulve og hos os er intet projekt for stort eller småt. Så hvad end du søger et nyt gulv til et butikslokale, institution, kontorbygninger, typehuse, udlejningsejendomme, industri, eller hvilken som helst anden form for erhvervslokaler, er det os, du skal vælge.

 

Tøv ikke med at kontakte os - vi glæder os til at tilbyde dig Sønderborgs bedste service og pris!

 

Haro
Tarkett  
Wallmann
Ege
Forbo
DLV
Altro
BerryAlloc 
Timberman
Kährs
Wiking
Danfloor
Interface
Fletco
M.fl.

 

Klik her for at se flere projekter - Hoka Erhvervsgulve.

 

Hoka Erhvervsgulve, Sønderborg. Tlf.: 88770620 eller soenderborg@hokagulve.dk

Gulve til erhverv i Sønderborg


Lokale erhvervskunder


 

Hoka Tæpper og Gulve - kunde - Abena

Montering af gulve i Abena's kontorer samt kantine.

Hoka Tæpper og Gulve - kunde - Drejby Camping

Montering af nyt gulv mv. for Drejby Strandcamping.

Hoka Tæpper og Gulve - kunde - Sønderborg Kommune

Vi har et tæt samarbejde med Sønderborg Kommune.

Hoka Tæpper og Gulve, Sønderborg - Kunde - Sygehus Sønderjylland

Slibning samt larkering for Sygehus Sønderylland.

Hoka Tæpper & Gulve, Sønderborg - Kunde - SIB Byggeri

Montering samt spartling af vinylgulve for SIB BYGGERI.

Hoka Tæpper & Gulve - Kunde - Sønderjysk Forsikring

Vi udfører forsikringsopgaver for Sønderjyske Forsikring.


Andre erhvervskunder:

Af andre kunder kan nævnes en række boligforeninger i Sønderborg og Nordborg herunder Håndværkergården (Sønderborg Andelsboligforening), Boligforeningen af 1942, Boligselskabet DANBO og Spitimu ApS. Hoka Erhvervsgulve i Sønderborg har også leveret og monteret tæppefliser i kontorerne hos Lachenmeier Monsun og vi har ligeledes monteret tæpper i salgslokaler og kontorer for Eegholm A/S. Vi har stået for levering og montering af homogenvinyl i badeværelser samt montering af tæppefliser i kontorer for MI Bolig ApS. For Erhvervsparken Møller & Co har Hoka Erhvervsgulve i Sønderborg udført gulvslibning og lakering af trappe, kontorer samt gangarealer. For N.H.Koncept har vi stået for levering og montering af tæpper samt vinylgulve i kontorer og lejligheder. Vi har desuden monteret linoluemsgulv i produktionslokalet for Als Polstring i Nordborg. For Sønderskovskolen har vi moneret linoleumsgulve og på Als Friskole har vi monteret homogenvinyler i klasselokalerne.


Kontakt Hoka Erhvervsgulve i Sønderborg på tlf.: 88770620 eller info@hokagulve.dk


 

Hoka Tæpper & Gulve i Sønderborg

Søren Rasmussen (tv) og Peter Garu har været med fra starten. Foto: Jens Eilertsen

Link til artiklen i Sønderborg Ugeavis 29 nov. 2017.

Hoka har fået fat i Sønderborgs gulve  

Medarbejderstaben er på et år vokset med to montører og en i butikken.

 

Sønderborg - 29. nov. 2017: Det er et år siden, indehaveren af Hoka-kæden, Allan Greisen, kom til Sønderborg for at købe de stativer, der var i det lukkede Tæpper og Gulve. Han så lokalerne fra det kuldsejlede tæppeeventyr i Sønderborg Øst og ringede lige rundt for at høre lidt om Sønderborg, før han besluttede at droppe købet af stativerne og i stedet åbne en Hoka Tæpper og Gulve i lokalerne.

 

Makkerparret fra Tæpper og Gulve Peter Grau og Søren Rasmussen gik med i handlen - og det har vist sig at være en rigtig god konstellation. I hvert fald har der været stor fremgang i Hoka Tæpper og Gulve i Sønderborg det seneste år. Der er ansat endnu en medarbejder i butikken og to nye montører med hver deres bil.

 

Forretningen har også taget gardiner og solafskærmninger ind, som sælges side om side med trægulve, tæpper, vinyl og laminater til gulve.

 

Søren Rasmussen mener, at en af grundene til, at Hoka Gulve og Tæpper er kommet så godt fra start er, at virksomheden har det hele til gulvet til både private og erhverv.

Hoka Tæpper og Gulve har udover Sønderborg afdelinger i Kolding, Vejle og Esbjerg.