Bæredygtige og innovative tæppeløsninger fra Fletco Carpets

oprettet d. under Miljø og klima, Gulvtæpper

Bæredygtige og innovative tæppeløsninger fra Fletco Carpets
Hos Fletco Carpets er fleksibilitet, kreativitet og bæredygtighed de tre nøgleord, der gennemsyrer alt, hvad vi gør.

Når du vælger tæpper fra Fletco Carpets er du garanteret:


-    100% CO2-neutral produktion via vindenergi
-    Dansk produktion i høj kvalitet
-    Over 70 års erfaring med udvikling og produktion af tæpper
-    Innovative designløsninger
-    Et bredt sortiment af væg til væg-tæpper, tæppefliser og løse tæpper
-    Et utal af designmuligheder og mulighed for kundetilpassede designs
-    Indeklima- og allergicertificerede produkter, bl.a. fra Dansk Indeklima Mærkning, Eurofins og TÜV
-    Tæpper med tekstil- og filtbagside, som er 100% fri for bitumen, PVC, latex, PFOA, PFOS og andre skadelige stoffer og har en meget lav VOC-emission


Fleksibilitet - Innovative designløsninger
Vi gør en meget stor indsats for at være fleksible og udvikle løsninger, som tager udgangspunkt i vore kunders behov. Vi har derfor et stærkt team af tekniske medarbejdere, som hver dag arbejder på at finde nye innovative måder at skabe de allerbedste tæppeløsninger. Dette har f.eks. resulteret i vores prisvindende tæppefliseform, Locktiles®, der som puslespilsbrikker sættes sammen i væg til væg-tæppelignende design og efterlader samlingerne stort set usynlige. Et andet eksempel er vores unikke bagside på vores løse tæpper, der gør det muligt at fremstille tæpper i et utal af former uden brug af kantbånd og skridsikre mellemlag.


Kreativitet – Giv fantasien frit løb
Vi har stor fokus på at have et sortiment, der giver mulighed for at designe netop det udtryk og den stil, du drømmer om. Derfor spænder vores sortiment fra klassiske væg til væg-tæpper i rolige designs over farverige tæppefliser i mange former og unikke print med mange designmuligheder til lækre og bløde løse tæpper, der fuldender dit design og let kan udskiftes, når moden ændrer sig.

 

 

  • Væg til væg-tæpper: Vores væg til væg-tæpper findes i forskellige vævede og tuftede kvaliteter i et væld af farver. Vores sortiment er opdelt i bolig og erhverv, da der oftest er forskel på, hvilke tæppetyper, der foretrækkes til disse formål.
  • Tæppefliser: Med tæppefliser står alle muligheder åbne for at designe et helt unikt gulv – hvad enten du er mest til et roligt, klassisk design eller har lyst til at skabe et anderledes design i organiske strukturer eller geometriske kombinationer af farver og former.
  • Løse tæpper: Med løse tæpper fra Fletco Carpets’ Modern Art-serie kan du fuldende dit design med bløde strukturer, flotte farver og former, præcis efter din smag.


Bæredygtighed - Miljøvenlig egenproduktion
Hos Fletco Carpets spiller bæredygtighed en stor rolle og vores dygtige designteam er altid på udkig efter nye og miljøvenlige produktionsmetoder og materialer. For at belaste naturen mindst muligt er hele vores tæppeproduktion drevet af 100% CO2-neutral vindenergi. Det samme er gældende for datterselskabet Foamtex, der er placeret ved siden af Fletco Carpets, hvor tæpperne beklædes med bagside. Med den lokale produktion kan vi altid følge processen tæt og derved sikre en høj kvalitet. Vi udvikler desuden hele tiden nye og mere miljøvenlige produkter. Det seneste skud på stammen er vores nye bagside, EcoTEX, som består af 50 genanvendte polyetylentereftalat (PET) flasker pr. m2.


 

gulvtæpper væg-til-væg tæpper Fletco carpets


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar